Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што ме исмејувате тука бе мислите фраери сте, колку пари заради Интер сум добил претходно вие појма немате затоа ќутете си и палете се на Јуве !

Те исмејуваат оти ти си изврши неверојатно самоубиство со постот :)
Сам себе го убијал работава :):)

Што ме исмејувате тука бе мислите фраери сте, колку пари заради Интер сум добил претходно вие појма немате затоа ќутете си и палете се на Јуве !

Кире не ги тинтрај,најди ги сите еден по еден и скрши им ја кичмата.

како што интер те скрши... :идиутепајсе:

Амаури и Јакинта не се во комбинација за мечот со Милан.Амаури надвор 15 дена а Јакинта на одредено време.http://forzajuve.blogfree.net/?t=2999828Мислам дека мора да си одат уште во Јануари ако е можно и така не помагаат многу
Добивме неверојатно засилување за мечот со Милан со нивното отсуство.

Мене ме заеба Интер вчера али ја не пцуев како еден од Јуевнташите,си знаат кој е не мора да го опоменувам !! Него го заеба вашиот омилен тим и ги отера сите кај што не треба,затоа прво гледајте си во ваш дел а потоа коментирајте за други!

Добивме неверојатно засилување за мечот со Милан со нивното отсуство.
За жал така е колку и да се наши кога се слаби не ни требаат приморан е Дел нери да го стави Дел Пиеро иако избегна да го стави со Интер прва постава и со Милан прошлите дербиња сега Алекс е на потег

За жал така е колку и да се наши кога се слаби не ни требаат приморан е Дел нери да го стави Дел Пиеро иако избегна да го стави со Интер прва постава и со Милан прошлите дербиња сега Алекс е на потег
Жално е што Алекс и со 36 години е се уште нашиот најдобар напаѓач и што нема достојна замена. И тоа не се во прашање нијанси, туку класи разлика. Уште пожално е што кој и да дојде во Јуве таа разлика во класи ќе се чувствува и нема да биде надополнета. Едноставно човекот е незаменлив. Ако јас сум некој фактор и ако јас се прашувам, јас би сакал да игра до 45 години. Дури и во таков случај би бил подобар од повеќето напаѓачи кои Јуве може да си ги дозволи. Амаури, Јакинта, абе ајде...

Красич си ја искористи шансата,не оди во прилог на ферплејот меѓутоа и тоа е дел од играта..........ниту Катанаџо не е ферплеј од играта,но...........

Жално е што Алекс и со 36 години е се уште нашиот најдобар напаѓач и што нема достојна замена. И тоа не се во прашање нијанси, туку класи разлика. Уште пожално е што кој и да дојде во Јуве таа разлика во класи ќе се чувствува и нема да биде надополнета. Едноставно човекот е незаменлив. Ако јас сум некој фактор и ако јас се прашувам, јас би сакал да игра до 45 години. Дури и во таков случај би бил подобар од повеќето напаѓачи кои Јуве може да си ги дозволи. Амаури, Јакинта, абе ајде...
Со оглед на напаѓачите со кои Јуве располага од почетокот на сезоната,и според нивните настапи на досегашните натпревари,најдобро е како стартери да почнуваат Дел Пиеро и Кваљарела (тандемот кој најверојатно ќе го започне натпреварот против Милан наредното коло).Во последните 2-3 натпревари очигледно е дека на Јувентус најмногу му недостига класа напаѓач,додека средниот ред и одбраната добро функционираат.

Значи ретардирани работи се дешаваат.
Користеле видео доказ и ќе го казнуваат. А ако дадеше гол Јакинта и ќе го поништеа? Живи глупости не знам која фудбалска федерација би го санкционирала ова. Ако некој воопшто треба да се казни тоа е судијата. Друг крив нема.
На крај краева, што со милионите непостоечки пенали што се досудени досега, и ќе бидат досудувани во иднина. Или ова ќе служи за пример за сите што ќе дајваат.

forza juve alè forza
juve alè forza juve alè
1897
soffia un vento nuovo
sopra i campi e arriva al centro
sulle idee di un gruppo di studenti che inseguivano un pallone
juve alè
per le strade di Torino c'era
un sogno da afferrare al volo che sarà leggenda
nasceva prima il rosa
una maglietta fiera
che più in là nel tempo divenne grinta bianconera
forza juve alè
forza juve alè
juve juve alè
forza juve alè
forza juve alè
forza juve alè
juve juve alè
forza juve alè
wooooh....
a quel vento è un vento fatto a strisce
e corsa agile di zebra
che s'invola lungo il prato
sulle fasce sotto la tribuna
fino ad arrivare in curva
juve alè
nello stadio undici campioni
che nel corso della storia sono uniti e gladiatori
Boniperti,Sivori,Scirea,Cabrini,Rossi,Platini,DelP iero,Trezeguet,Buffon
forza juve alè
forza juve alè
juve juve alè
forza juve
forza juve alè forza
juve alè juve alè
juve juve alè
forza juve alè
e negl'anni e nella goria..juve!
di vittoria in vittoria....juve!
ora come allora...
lei è sempre la signora!!!
forza juve alè
forza juve alèèè
forza juve alè
forza juve alè
forza juve alè forza juve alèèèèèèèè
еве вие една песна со си текст !

Ќе видиме утре(иако јас мислам дека ќе го суспендираат).

Ама океј јасно ми е,само така можат да со спречат Миланезиве :)

Иако во многу незгоден момент ќе го суспендираат (најверојатно), интересно е да се види играта на Јуве без него и плус да му се даде встинска шанса на Мартинез да ги оправда парите дадени за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom