Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Пишував за ова вчера во темата за Серија А. Се согласувам дека треба да се казни играчот за глумата при која се изнудува пенал ама кој ќе ги казни играчите на Болоња кои без милост се излежуваа на теренот и задржуваа време? Ова се случуваше без разлика дали имале контакт со противнички играч или сами си легнале. По моја слободна проценка, со тоа глумење успеаја да задржат 15-20 минути. Каде е федерацијата нив да ги казни за глума?

Пишував за ова вчера во темата за Серија А. Се согласувам дека треба да се казни играчот за глумата при која се изнудува пенал ама кој ќе ги казни играчите на Болоња кои без милост се излежуваа на теренот и задржуваа време? Ова се случуваше без разлика дали имале контакт со противнички играч или сами си легнале. По моја слободна проценка, со тоа глумење успеаја да задржат 15-20 минути. Каде е федерацијата нив да ги казни за глума?
Нема рамноправност не им се интересни они Красич дојде во италија и ја ,,измисли,, глумата.Судијата можда треба да биде казнет кој му е крив коа е ќорав можеше да го санкционира со картон негов пропуст е не треба да суди и он неколку натпревари

Нема рамноправност не им се интересни они Красич дојде во италија и ја ,,измисли,, глумата.Судијата можда треба да биде казнет кој му е крив коа е ќорав можеше да го санкционира со картон негов пропуст е не треба да суди и он неколку натпревари
Брат тоа само на Јувентус може да му се случи, на никој друг !!

Еве неколку глумења на играчи од други тимови (само од Интер се :D), па каже те ми дали до сеа некој од нив бил суспендиран, не знам јас :@.

Све да им е*** на Федерацијата и на Берлускони посебно, мене ми мириса дека тој намерно го направи ова само за Красиќ да не игра во сабота ... педерска работа , ццц , колку случаи имаше кои симулирале па баш Красиќ најдоа да го казнат .... ехххх педериии

Само Красич пред дербито го казнија,зашто немаше казни за овие горе? Ајде нека каже сеа момакот што постираше глумења од Дел Пиеро!

Немаше потреба ФИГЦ да покажува сила и заби а за тоа да го искористи Красич, кој е нов играч во Италија,и немаше потреба да го казнат за судиска грешка. Со ова само го уништија дербито.

Еве неколку глумења на играчи од други тимови (само од Интер се :D), па каже те ми дали до сеа некој од нив бил суспендиран, не знам јас :@.

Колку си смешен човече..или сакаш со ова да покажиш демек за интер не важат истите правила ид ека јувентус е оштетен??..дај преиспитајсе малце и ако си информиран ќе знаеш дека и Адриано кога настапуваше за интер беше казнет поради глумење а овие видеа ти се премногу смешни за да ги коментирам бидејќи кај едниот има каков таков контакт а кај другото видео играчите симулираат на средина од теренот што е навистина апсурдно од твоја страна што го поставуваш видеото..па јас ако фаќам да поставувам видеа од другите тимови(ама ти намерно за Интер стави демек нас ни попуштаат,или па како само Интер глумат) ќе нема доволно страници(и тоа пази на средина на теренот каде на секој можен натпревар постојат такви дајвој од страна на фудбалерите)..ова не е провокација од моја страна туку невозможно беше да не се реплицира на ваква глупост од твоја страна..поздрав

Ај игнооор на спамериве белки ќе сфатат дека се досадни.

Кога веќе сме кај нив според најновиот расплет во судот во Неапол Златко не кажал ништо паметно а некои линиски судии укажаја на моменти каде биле превидени некои чисти ситуации за Јуве и од кои и Шинтер имал ќар.
Исто Моџи го повлече барањето Морати да сведочи пред судот. Изгледа се смилува да не му прај сеир за монтажата па ќе си ги чува доказите за следниот судски спор (шпионирањето).
Од ова нешто можи да се заклучи дека доволни се и ваквите докази за да се расчисти вистината а Морати ако сака и во танзанија нека се крие за следните испитвања. :pipi:

повеќе на http://www.goal.com/en/news/10/ital...iano-moggis-legal-team-present-more-evidence-

Све да им е*** на Федерацијата и на Берлускони посебно, мене ми мириса дека тој намерно го направи ова само за Красиќ да не игра во сабота ... педерска работа

Да Берлускони се замара и потегнува врски за Красиќ да не игра во Сабота. :kesa:

И не мора да значи дека ако не игра он автоматски ќе изгубите ипак дерби си е дерби се е можно,на пример рома беа во тешка криза на почеток на сезона па го рокнаа интер,така да немора да значи не играњето на красич ништо.

Не сум оптимист за ова нема кој да ги премисли http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/oficijalne/2421.html

Зашто да не?Може да се среди да има два меча суспензија ама да не биде на овој со Милан,туку на други два меча!Сепак дербито нема да ми биде тоа тоа без Красич!

Не се секирајте, ќе ги плесниме пензионерите на сред Милано и без Красич.
Пепе ако се растрча ќе ги остави на пола пат Гатузо и Пирло.:)

Не се секирајте, ќе ги плесниме пензионерите на сред Милано и без Красич.
Пепе ако се растрча ќе ги остави на пола пат Гатузо и Пирло.:)

Ама само со трчање утакмици не се добиваат брат. :icon_lol: Ако е за трчање да ги пуштиме со Абате да видиме кој повеќе трева ќе изрине. :tv:...............или не дај боже со Боатенг :nesum::)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom