Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
интересно е да се види играта на Јуве без него и плус да му се даде встинска шанса на Мартинез да ги оправда парите дадени за него.

па мене ме потсека на тиаго :nesum: мислев на Мартинез

Иако во многу незгоден момент ќе го суспендираат (најверојатно), интересно е да се види играта на Јуве без него и плус да му се даде встинска шанса на Мартинез да ги оправда парите дадени за него.

Скептик сум, мислим дека никад нема да ги оправда парете што беа дадени за него иако би сакал да ме демантира ама мислим дека тешко ќе биде тоа да се случи ...

Пошто нема новости за Красич да се посмееме со гоал сабајлечки Alessandro Del Piero Out & Fiorentina Striker Alberto Gilardino In At Juventus - Report,текстот немора да се чита :pos::pos::pos::pos:

Што ме исмејувате тука бе мислите фраери сте, колку пари заради Интер сум добил претходно вие појма немате затоа ќутете си и палете се на Јуве !

Со здравје да ги трошиш и со здравје да си отидеш од нашиот форум ...

Красич суспендиран два меча. Нема да игра со Милан и со Чезена наредното коло. :tapp: :kesa:

Красич суспендиран два меча. Нема да игра со Милан и со Чезена наредното коло.
Очигледно е дека селективно се одредуваат казните.Изминатите кола во Сериа А беа изнудени доста пенали со симулација но никој не беше санкциониран,а правилата ако важат за Красич требаше да важат за сите играчи кои со симулирање обезбедиле пенал и предност во одредена ситуација за својата екипа.

Цццц, лоповска државааааааа!!! Али ако... ако!! :)
Ајде Мартинез барем ти здиви се, за инат !!!

Не ми се верува дека без Красич ќе играме против Милан!

Abe so i da se desi Juve go jade K***T !!! Rsum pravese juve u seria A i kako da se spreci Go obvinuvaat za mestenje utakmici i ajt u serija B ccc i eve ti sega ubav pr. Toa so simuliranje penali go imalo go ima i ke go ima ponataka aliii neee Krasic simulirase padna u sesnaesetnik i odma se krena cela javnost na noze juve ova krasic ona i odma Ban mu davaat ccc A so bidna so milan be a? nekoj da mi kaze ccc se ispotepaa so ne napravija use pa toj ibrahimovic toj igrac li e be se pravi neso zvezda provocira od strana neso jade gomna go trgaat drugite on pa se protivi ide uste saka so na nego ban ne mu dadat a? a ovoj Princ ccc so se butase so pameten se pravese abe aj ti se molam :nerv: samo neso protiv juve poslednive godini ccc Alin sepak mozat samo da :pusk:

Преку к*р веќе само ние го јадеме дебелиот крај ... баш сега против Милан :tapp:

Милан се токму најслаби по бековските позиции каде царува Красич-можеше да донесе полн погодок од ова дерби.....одлуката да се казни 2 натпревари е максимална:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom