- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
интересно е да се види играта на Јуве без него и плус да му се даде встинска шанса на Мартинез да ги оправда парите дадени за него.
па мене ме потсека на тиаго :nesum: мислев на Мартинез
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
интересно е да се види играта на Јуве без него и плус да му се даде встинска шанса на Мартинез да ги оправда парите дадени за него.
:jaj: ne mi s veruva moravme da zememe 3 boda protiv Bolonjaпа мене ме потсека на тиаго :nesum: мислев на Мартинез
Иако во многу незгоден момент ќе го суспендираат (најверојатно), интересно е да се види играта на Јуве без него и плус да му се даде встинска шанса на Мартинез да ги оправда парите дадени за него.
Што ме исмејувате тука бе мислите фраери сте, колку пари заради Интер сум добил претходно вие појма немате затоа ќутете си и палете се на Јуве !
Очигледно е дека селективно се одредуваат казните.Изминатите кола во Сериа А беа изнудени доста пенали со симулација но никој не беше санкциониран,а правилата ако важат за Красич требаше да важат за сите играчи кои со симулирање обезбедиле пенал и предност во одредена ситуација за својата екипа.Красич суспендиран два меча. Нема да игра со Милан и со Чезена наредното коло.
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/2010/10/26-90388/Krasic+squalificato+per+due+giornate.+Juve+far%C3%A0+ricorsoКрасич суспендиран два меча. Нема да игра со Милан и со Чезена наредното коло.:kesa: