Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Кеан ќе стартува вечер...

giphy.gif

Кеан ќе стартува вечер...

giphy.gif
Со оглед на формата на Влахо и Милик, не гледам причина зошто не, плус е далеку физички подобар само да го среди шутот копитото глупо црно.

Автоматски споено мислење:

И женскиот тим е во ризик да не учествува во ЛШ кога би бил и Јуве казнет.

Последно уредено:
Na poluvreme mora da se izvadi Kean poradi rizik od 2 zut.. Epten se glupi crncugive be mame im ebam, abe site ko od edna majka da se rodeni idioti bez 2 grama mozok..

Ди Марија каква шанса пропушти еј, им ја даде топката на трибината позади, ПУ! Гати и Шчезни најдобри во првиот дел...

Квадрадо каков коњ, среќа не свиреа пенал, жива СРЕ-ЌА

Квадрадо и Кин одма надвор. Како е можно олку малоумни играчи да имаме бе у тимов, едниов иде ги клоца со веќе добиен жут а другиов влага онака сосема непотребно. Чиста среќа што не го свирна она, чист пенал беше.

Ако треба некој да искочи тоа е само Квадрадо. Кин пројде играч и сам створи шанса, во 45 мин изигра поише него цел напад во последниве 3 месеци.

Квадрадо и Кин одма надвор. Како е можно олку малоумни играчи да имаме бе у тимов, едниов иде ги клоца со веќе добиен жут а другиов влага онака сосема непотребно. Чиста среќа што не го свирна она, чист пенал беше.
Илинг исто, 1000 топки изгуби. Не постој неговата страна

Ако треба некој да искочи тоа е само Квадрадо. Кин пројде играч и сам створи шанса, во 45 мин изигра поише него цел напад во последниве 3 месеци.
Црниот ги има ситњ предиспозиции за одличен напаѓач, ѕверка ама нема во глата.

Ди Мариа мора надвор не му е гајле дали се лути, дали нема да игра и ќе отсуствува.

Ужас е

ДУШААААН

Последно уредено:
Викам јас, Киеза во последно време, што фати пепел направи.

Абе играт како со жежок компир. Алегри покажва да напаѓат тие назад се враќат се губат од паника после постогнат гол...човече ејј

Ни треба Костич.

Киеза како да неќи да е на теренот.

Алегри и Влахович викаат да се напаѓа. Киеза дава поклони, Куадрадо се фрла на терен ко топовско месо.

Рабио и Локатели криминални.

Данило, Бремер, Гати ѕверчиња

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom