Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ГОВЕДООИО ЃУПСКОО, КОРНЕР МУ СУДИ, ШЧЕЗНИ,ГО КРЕВА. ОВАЈ ЛЕЖИ ГО ТУРКА КОПИЉЉЉ ГНАСЕН НЕСПОСОБЕН. 30394849 ШАНСИ МУ ДАДЕ НАЈСЛАБ. ЛЕЖИИ НЕЌИ ДА СТАНИ.

ЕЈЈЈ ШЧЕЗНИ ГО ТРГА ГО ТЕГНИ, ЃУПАКОТ ЛЕЖИИ НЕ СТАНВА ИАКО АКО ОСТАЕШЕ КОРНЕР ЌЕ ЈАДЕВМЕ ГОЛ. КОПИЉЉЉ ГНАСЕН ЦРН СМРДЕН
Автоматски споено мислење:

90 minuti branenje protiv ovaa sevilla sram da im e
Не се способни бе, тренерот му вика да напаѓат. Напаѓачот бара напад тие ко со топка од лава да подават.

Киеза се посра, апсолутно се. Онај,ѓупакот смрден десно мамата в пичка уште се кара а за кур не го бива.

Единствени за пресинг способни се можеби Костиќ и Рабио др се е манакени.

Слика и прилика на последниве сезони под Алегри. Им вметна неискоренлив менталитет на лузери. Нас не доминираат Салернитана и Специја кои се околу тристадваесседмо место у Серија А, не па Севиља која е двестачетрстрето место у Примера.

Епа пушете кур пичка ви материна неспособна

Ete im go neka se nosat u tri lepe pizde materinee sea neka napagaat i neka primat uste 3 gola od kontri.. mizerii zivi mamicata nivna

Киеза не дозакопа на одлична контра в голман ја подава и оп гол.

Не ме занима кпј е кеив поќе стварно, неможам да се мачам, мислам, анализирам искрено кур ме боли. НИЕДЕН не заслужва да излези од овај терен со дрес од Јувр или нешто со клубско лого. Се да остат в соблекувална и да си одат со приватен аражман во Италија.

Незнам зошто уопште гледате и се замарате, од она што читам што пишувате пак "стратегот" доминира а :icon_lol:, абер нема овој оставка да си даде ако не го набркаат ќе си тера вака до крај на договор.

Каква пичка од тренер, 90 минути се браниш и не сакаш да ја отвориш играта, гомно едно оќељавено...сега најде да напаѓаш кога губиме

На цело сивило што го играме, судијава почна секое паѓање да им го суди на циганиве.

Не заслужваме во Европа да играме. Треба да не казнат -20п да си бидиме 15ти и да се ебат овие примадони в газ. Неможам да преболам дека онај ѓупакот во последна минута лежеше во наш шестнаестник, голманот го крева овај одбива да стани иако противникот корнер има и потенцијална шанса за гол и ми мафка со тие рачињата да му се исушат па и се расправа со неговиот голман. На 0-0 се мачиме да напрајме шанса, контра, стигаме до шестнаесетник и Мишел Рабио фати пети ми подава на памет. Епа тоа е се шо треба да знајте за тимот составен од телиња и магариња.

Не ме интересира кој е крив стварно ама ич дали тренер, председател, играчи, возач на автобус АБЕ НИШТО.

Разбирам и дека сите проблеми надвор од терен си имаа товар ама ова е веќе грозно.

Најумрениот тренер што сме го имале, се надевам више да не го гледам од друга сезона, не упропасти до крај. Да се деси чудо да ја свртиме, пак не сакам да го гледам ти ебам умрениот и се

Dobro e allegri im veli kalma na ovie sea taman da domrtvime otakmicata

Мирети би го запалил на клада

Добро бе, добро ЗОШТО ТОЛКУ ВРЕМЕ СЕ МЕСТИТЕ ЗА ШУТ БЕ и Костич и Душан ДА ВЕ ЕБАВА ДЕДО МИ СО МОЈОТ ПИЧКА ВИ МАТЕРИНА.

Киеза да си го гушни Погба и да не се враќат дури не се спремни ама сериозно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom