Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
И овој Киеза веќе е полуиграч. Кога да добие топка во пепел ја претвора.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Време треба за лигаменти. Прва сезона е само 'тренинг' треба време да се врати. Затоа беше и најдобро да продолжи од клупа.И овој Киеза веќе е полуиграч. Кога да добие топка во пепел ја претвора.
Човекот не може предрибла играчи од одбраната на Кремонезе. Тие тешко дека се ниво на Струга Трим Љум.Евидентно е дека фали играч од профилот на Погба затоа и падна цела игра, цел напад е неповрзан.
Време треба за лигаменти. Прва сезона е само 'тренинг' треба време да се врати. Затоа беше и најдобро да продолжи од клупа.
Нормално дека неможи кога уште се жали дека ногата не му се движи како прерходно, дека му се лоши повеќе од пола време на терен и дека му се врти. Треба време без разлика кој е опонент.Човекот не може предрибла играчи од одбраната на Кремонезе. Тие тешко дека се ниво на Струга Трим Љум.
Буквално денес имаше асистенција и постојано беше опасност за противничкиот голИ овој Киеза веќе е полуиграч. Кога да добие топка во пепел ја претвора.
РибеЗа добра ноќ, диџејката задолжена за музика и добра атмосфера на Алијанц Арената... БОООООЖЖЖЕЕЕЕЕЕЕ
Прегледај го приврзокот 378497
Прегледај го приврзокот 378498
Прегледај го приврзокот 378499
Прегледај го приврзокот 378500
Прегледај го приврзокот 378501
Прегледај го приврзокот 378502
Ај да не ме пцуете, името и е Melanie Ribbe
За добра ноќ, диџејката задолжена за музика и добра атмосфера на Алијанц Арената... БОООООЖЖЖЕЕЕЕЕЕЕ![]()
Рибе
Ај да не ме пцуете, името и е Melanie Ribbe