Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа Бернардески ќе биде жртвата за носењето на Кулушевски. Ако не зимава, ондак на лето големи се шансите да го шитнат. Барса нудела 10+ Ракитиќ, Јуве барале 30 и Ракитиќ за Берна.
Ракитич мислам убо ќе легни во Јуве и дека ќе се прероди.

Ќе се прероди за месец дена , полни 32 :icon_lol: ... арно бараат нашите плус 30м за Берна .. јас би им барал и повеќе...

Ќе се прероди за месец дена , полни 32 :icon_lol: ... арно бараат нашите плус 30м за Берна .. јас би им барал и повеќе...
Искрено мислев дека е 30...
Автоматски споено мислење:

1579647343449.png

Последно уредено:

Види сеа колку си контрадикторен, од една страна викаш Пјаниќ може да се продаде (по добра цена) и онака ги кочел нападите, а од друга страна велиш дека Ракитиќ убоо ќе се вклопел во екипата... а човекот црева остава на терен, треба да го бутнеш за да запали

Какво продавање на Пјаниќ бре, не се заебавајте.

Мора да се донесе уште еден за во среден ред, а Бернардески на траснфер листа пошто ништо посебно не покажа а и не напредна во овие години дур беше во Јувентус. Коста иако се повредува е каде каде покорисен за разлика од овој така да би го чувал како back up. Лев бек, везњак и штопер да влага од клупа нема да е лошо, може и напаѓач некој пошто сме само на Игуаната како класична деветка.

Види сеа колку си контрадикторен, од една страна викаш Пјаниќ може да се продаде (по добра цена) и онака ги кочел нападите, а од друга страна велиш дека Ракитиќ убоо ќе се вклопел во екипата... а човекот црева остава на терен, треба да го бутнеш за да запали
Таков сум :toe:

Малце оф-топик. Сликава е од фирмата со која соработуваме, а овие двајцата се главни дизајнери.

82487742_2705405309544915_2839473724871147520_o.jpg

Мора да ги скршиме, ептен се осакатена Рома.

Не ми се допадна второто полувреме против нив во лигата, така да еве им шанса да се поправат.

Фала Богу и педеров да влезе во форма, цела полусезона беше очај да се гледа

В раце не се држи!!

Седнувањето на клупа и неиграњето делуваше одлично на него, браво Сари.

И за РабиоТче браво, кој направи чекор напред, место да подаде назад. Тоа му резултираше со топка до Коста, итн итн итн.
П.с. лоша топка доби, се жалеше со раце малце, ама се друго сам си направи. :aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom