Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Stephan Lichtsteiner has agreed terms with Nice. Juve are looking at Joao Cancelo to replace him [CdS]

Juventus have offered €17m plus Mario Lemina in exchange for Valencia right-back Joao Cancelo, it’s reported. [CdS]
Не, стварно не ми се јасни Јуве. До толку немаат пари и мораат некој играч да вклучат во зделката или играчот да го купат на 145 рати плус бонуси? До толку се социјала? Ова циганчењево беше интересно пред пет години, сега станува траги-комично.

Не, стварно не ми се јасни Јуве. До толку немаат пари и мораат некој играч да вклучат во зделката или играчот да го купат на 145 рати плус бонуси? До толку се социјала? Ова циганчењево беше интересно пред пет години, сега станува траги-комично.

Лемина може да го шибна за 20+ милиона ко ништо, само што Марота мисли дека уште е во Сампдорија па ова го праe сасвим механички.

Незнам за вас, али јас пари давам само да не го гледам Лемина во тимот. Со неговото заминување останува простор за нов играч од средината на теренот, а веќе знаеме дека не поврзуваат со Матуиди, Чан, Матиќ...

Лемина може да го шибна за 20+ милиона ко ништо, само што Марота мисли дека уште е во Сампдорија па ова го праe сасвим механички.

:icon_lol:

Kako be 20+ miliona za Lemina? Radi brkot cigansko pubertetski?
:pos:

:icon_lol:

Kako be 20+ miliona za Lemina? Radi brkot cigansko pubertetski?
:pos:
Ако може да се надевате дека од Нианг ќе извадите 20м,можеме и ние да се молиме некоја енглеска екипа да се излаже и да го купи за толку.:D
Али до сега највеќе интерес покажа Валенсија така да нема да ме чуди ако влезе во некоја трампа за Кансело

Atalanta DS Sartori: "There's great respect for Juventus, Spinazzola & Caldara will move to Turin only next summer." TS

Ја зел 33ката,или кај Дибала ќе оди 10 ката или никој нема да ја земе и сезонава.Освен ако не се премисли понатака Бернардески.
DF1uZmHWAAEECos.jpg

Зоран Заев или пак Зорица Заева

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom