Фан Клуб: Јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Stephan Lichtsteiner has agreed terms with Nice. Juve are looking at Joao Cancelo to replace him [CdS]

Juventus have offered €17m plus Mario Lemina in exchange for Valencia right-back Joao Cancelo, it’s reported. [CdS]
Не, стварно не ми се јасни Јуве. До толку немаат пари и мораат некој играч да вклучат во зделката или играчот да го купат на 145 рати плус бонуси? До толку се социјала? Ова циганчењево беше интересно пред пет години, сега станува траги-комично.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Не, стварно не ми се јасни Јуве. До толку немаат пари и мораат некој играч да вклучат во зделката или играчот да го купат на 145 рати плус бонуси? До толку се социјала? Ова циганчењево беше интересно пред пет години, сега станува траги-комично.
Лемина може да го шибна за 20+ милиона ко ништо, само што Марота мисли дека уште е во Сампдорија па ова го праe сасвим механички.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.706
Поени од реакции
88.724
Незнам за вас, али јас пари давам само да не го гледам Лемина во тимот. Со неговото заминување останува простор за нов играч од средината на теренот, а веќе знаеме дека не поврзуваат со Матуиди, Чан, Матиќ...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.530
Лемина може да го шибна за 20+ милиона ко ништо, само што Марота мисли дека уште е во Сампдорија па ова го праe сасвим механички.
:icon_lol:

Kako be 20+ miliona za Lemina? Radi brkot cigansko pubertetski?
:pos:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
:icon_lol:

Kako be 20+ miliona za Lemina? Radi brkot cigansko pubertetski?
:pos:
Ако може да се надевате дека од Нианг ќе извадите 20м,можеме и ние да се молиме некоја енглеска екипа да се излаже и да го купи за толку.:D
Али до сега највеќе интерес покажа Валенсија така да нема да ме чуди ако влезе во некоја трампа за Кансело

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Atalanta DS Sartori: "There's great respect for Juventus, Spinazzola & Caldara will move to Turin only next summer." TS

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Ја зел 33ката,или кај Дибала ќе оди 10 ката или никој нема да ја земе и сезонава.Освен ако не се премисли понатака Бернардески.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.706
Поени од реакции
88.724
Зоран Заев или пак Зорица Заева

Kajgana Shop

На врв Bottom