Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш сакав да го постирам, гледав хајлајтс.
Па мора од проста причина шо тоа носи профит. Него враќањето на Маркизио во препознатлива форма досега е причината поради која можно е да играме со 3ца на средина од почетокот на новата сезона. Маркизио досега делува на оној играч пред повредата. Според докторите веќе нема простор за грижи и 100% е опоравен. Неговото колено веќе не осеќа замор после 1 утакмица како што беше во текот на прошлата сезона.[DOUBLEPOST=1501159952][/DOUBLEPOST]Max Allegri says Juventus are aiming for another Champions League final, and expects Serie A to go down to the final day.Добро само мене ме курчи ова со пејачиве и групиве музички , што се понашаме ко паметот само во маркетинг да им е.
Се повеќе и повеќе обврнуваат внимание на тој дел од клубот него спортскиот.
Ова ви е единствена утеха. [emoji3]
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Метузалем, Вампир, Не постои, Не постои, Инвалид, Не постои, Умрен, У Челзи, Не постои.Не бе остај им го и Калдара и Спинацола уште оваа сезона, нека научат децата како е да се игра во Европа во нивната дебитантска сезона во еврокуповите.
Али затоа следната сезона...
Барѕаљи, Келини, Ругани, Калдара, Бенатија, Спинацола, Лихт(?), Сандро, Малдини...
![]()
Па мора од проста причина шо тоа носи профит.
Не ме јеби побогати екипи не праат вакви пиздарии ко ние што праиме ама ајде.
Нека се спремат за сезонава да не биде ќотези на крај на сезона.
Метузалем, Вампир, Не постои, Не постои, Инвалид, Не постои, Умрен, У Челзи, Не постои.
Сликање со дрес е мала стварНе ме јеби побогати екипи не праат вакви пиздарии ко ние што праиме ама ајде.
Нека се спремат за сезонава да не биде ќотези на крај на сезона.