Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Има нешто вистина за ова што пишуваат Ла Република и Газета Дело Спорт? Наводно излегле нови детали за инцидентот меѓу Бонучи и Алегри...

Има нешто вистина за ова што пишуваат Ла Република и Газета Дело Спорт? Наводно излегле нови детали за инцидентот меѓу Бонучи и Алегри...
a sto pisuva moze da postiras? po moznos prevedeno ili bar na angliski

Алегри наводно рекол дека управата треба да избере меѓу него и Бонучи. Изгледа дека Бонучи се извинил, ама се претпоставува дека трајно врската меѓу двајцата не може да остане во ред и дека нема да работат заедно. Во петокот дошло речиси до физичка пресметка во соблекувалната. Управата не била задоволна од односот на двајцата и се поголема веројатност е дека Алегри ќе си оди на лето, а ништо чудно и Бонучи.

Газета пишува дека односот меѓу двајцата е како "ѕид против ѕид" односно и двајцата не сакале од своја страна да попуштат на долга стаза.

Не ми е јасно како се случи ова, мене ми стои дека пред мечот со Палермо е имало недоразбирања, можеби и неколку месеци уназад. Не може така наеднаш ваква голема кавга на 4-0 резултат во еден меч да има. Само што нема шанси да дознаеме.

Алегри наводно рекол дека управата треба да избере меѓу него и Бонучи. Изгледа дека Бонучи се извинил, ама се претпоставува дека трајно врската меѓу двајцата не може да остане во ред и дека нема да работат заедно. Во петокот дошло речиси до физичка пресметка во соблекувалната. Управата не била задоволна од односот на двајцата и се поголема веројатност е дека Алегри ќе си оди на лето, а ништо чудно и Бонучи.

Газета пишува дека односот меѓу двајцата е како "ѕид против ѕид" односно и двајцата не сакале од своја страна да попуштат на долга стаза.

Не ми е јасно како се случи ова, мене ми стои дека пред мечот со Палермо е имало недоразбирања, можеби и неколку месеци уназад. Не може така наеднаш ваква голема кавга на 4-0 резултат во еден меч да има. Само што нема шанси да дознаеме.
Не треба ни да дознаеме а и не ми се верува дека Алегри би рекол или јас или тој, истото важи за Бонучи. Ни Алегри ни Бонучи не смеат да го уценуваат клубот, но ако стварно имаат ваков став двата треба Ањели да му ги дај клоците на двајцата и нека си кршат глава.

Спалети се споменува како можен наследник на Алегри.

Можно е со Емполи да не биде у стартна постава Лео, ради технички причини - Алегри ..... :facepalm::facepalm::facepalm:

Значи ептен се спичкале... ништо после овие настани мислам дека Макс и дефинитивно го напушта тимот ова лето, не верувам дека Бони ќе ги следи неговите чекори, сепак пред некое време потпиша нов договор до 2021 или 2022 како ли беше. Само се надевам дека нема ова да се одрази врз резултатите на тимот, посебно во ЛШ.

Сега кој ќе ни биде следен тренер, дали ќе биде Соуса, Спалети, Симеоне итн... не сакам да шпекулирам, ајде прво да заврши сезонава па да видиме што ќе се деси. Јас сум разочаран и од Алегри и од Бонучи... 5 годишни деца поубаво се однесуваат од овие плачковциве.

Ањели нека не ја ебе тоа турчинката, нека засука ракавите и веѓите и нека превземе нешто.

Наполи е во среда~, може ќе го „одмара“ :D

Не ја знаеме приказната целосно, ама срам треба да му биде на Бонучи да прави било какви проблеми во тимот. Голем срам, бидејќи тренерот утре може и ќе го нема, ама навивачите, управата, клубот е тука, а тој покажува непочит спрема сите со тоа што се кара со тренерот во ваков момент, богзнае за што.

Длабоко сум разочаран од него, освен ако не се извини директно во јавноста за настанатите проблеми, тогаш слободно нека фаќа патот.

Нека си иде бонучи ич кур не ме боли јас више му ја анлајкнав страната на фб .

Eден продадовме нов дојде :D[DOUBLEPOST=1487964105][/DOUBLEPOST]

Газета со нивните излети по анти-јуве весник нема во Италија шо немат изваено како вест досега. Сигурен сум дека 20% од ова е само вистина.

Спинаѕола го враќаме од позајмица назад, можиме да го повикаме кога сакаме. Детето имало фантастична сезона како лево крило во Аталанта, и против нас беше одличен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom