Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Брат ич го неќам свинчето ама човече потребни му беа 14 утакмици и го љуфна првиот зицер, има 8 гола а 16 удари мислам досега за нас (?) (податок од Јувенуз) и сериозно го кудиш. Ај јас барем ќутам и тек тук ќе кажам ме изненадва или сум згрешил ама ти веќе...

па на другите утакмици не утна зицер пошто неможеше со топка да се состави , а не па да влесе у шанса за зицер , ама по тоа и познат веше прошлите сезони по утнување на зицери , ок бе и Кавани утнувал зицери и сите ама бар ке дадеш 45м и не ти е криво а не 90 м и упте зицери место со тие пари да ко гупат ко луѓе Витсел и ако треба Матуидид и имаш средина а не ова , 1 шанса против лион прво полувереме

Го забележва некој Игуаин дека го прај истото шо го праеше Дибала? Се враќа малце поназад за да ја земи топакта а Манџукич игра класика шпиц.[DOUBLEPOST=1478120652][/DOUBLEPOST]Дај бе нека го извади Евра одвај се движи на теренот, касни назад во враќањето, 2-3 пати Маџукич покри за него лево

незнае ни топка да подаде . мрш матори мрш

Сандро е играчиште толку нема шо да се разговара поќе за него, кај и да го клајш игра ѕверски oти е ненормално квалитетен играч.

Пјанич ние проблемот на средина не е ништо друго, ене го сега камерата го кажа кутриот блед ко живот да нема во него, мора Алегри да му ги тргни дефанзивните задачи и да го остај да си креира иако спаси неколку шанси назад денес очигледно не е CM и таков тип на играч, треба да си игра AM чист без дефанзивни задачи.

Ако првите 35 минути бевме одлични се од таму наваму е опаѓање на ниво на игра и ништо друго.

А да и одвај чекам да се врати Дибала ако играме 4-3-1-2 или Пјанич нека си има слобода напред и нека немора да се враќа назад или нека не го игра и нека брка друга формација тое то.

ццц стураро , ама ако така ни треба , битно се дополнувал со маркизио омг

Стураро бе :tapp::tapp::pos: зато те пофалив бе дрво едно ццц колку знај да се исклучи по по[DOUBLEPOST=1478121648][/DOUBLEPOST]
ццц стураро , ама ако така ни треба , битно се дополнувал со маркизио омг
Не се прај глуп со сила читај дека е нагласено досега, Туку заборајв Кавани за тебе и лев бек можеше да игра.

абе ако ни е , малце ни е , ''убаво'' играме битно

Заслужено тотално заслужено се шо бевме до 30та се фрли во вода сега сме се спротивно од истото. Лошо ептен лошо. Со 30 минути уба игра не се победва натпревар. Мора сега малце Алегри да се замисли да му светни алармот во глата. 30 ебани минути игравме одлично за 60 да сме на ниво море кое ниво полошо од Лион каде каде играме.

да те ебат индиајнци , овој треба леб да не јаде , да затоа што диетеален ни каков само вода да пие да не утнува вака кога ке искочи со голаманот 1 на 1 а овој 1 на 1 само ја жаре у емисија може со тоа стомакот свински матори да оди
Слушај мрсул еден, немој да ме вреѓаш кога јас не те навредив тебе. Серко еден . Со тие маалски дискусии што ги водиш, таму у Париз во гетото , ебате неедуцираното дебилче.

Најлошото второ полувреме во изминативе 2-3 години!

нека му купат на алегри уште 1 игуаин место средњаци па нека му ја мисли он после со кој играчи у средина да искочи

Срање сме второтово тотално срање сакам да изгубиме да му текни малце шо прат. Еј 60 минути не играме фудбал не се игра бе 30 мкинути бе слепци. Па Македонската репрезентација игра 45 минути бе. Срамота чиста срамота, ова денес ужас. Нека се средат побрзо, Алегри има време сега да бара решение оти на ништо не личиме.

Слушај мрсул еден, немој да ме вреѓаш кога јас не те навредив тебе. Серко еден . Со тие маалски дискусии што ги водиш, таму у Париз во гетото , ебате неедуцираното дебилче.

сељак не ми се понашај , што кур ме цитираш прв ако не ме замарај ај изгубисе

сељак не ми се понашај , што кур ме цитираш прв ако не ме замарај ај изгубисе
Татко ти е сељак, а родил Копиљ неедуциран како тебе и тоа му е најголем успех у живот. Ебате идиотот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom