Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Татко ти е сељак, а родил Копиљ неедуциран како тебе и тоа му е најголем успех у живот. Ебате идиотот.
Слабо сестрати, мислев дека е подобра у кревет, се разочарав незнае да пуши за кур не ја бива.што мајкати?
Слабо сестрати, мислев дека е подобра у кревет, се разочарав незнае да пуши за кур не ја бива.
Ќе ги победиме Севилја и избиваме пак први, дијамантот ќе дојде до изразЕте така дечки, повторно ќе завршиме втори во група, во осмина ќе ни се падне Баерн или Барса, ќе ни ебат стомајки и то е то... Еве Ноември фати, а сеуште немаме препознатлива игра, значи страшно нешто...
Разочаран до максимум
Баерн тешко да заврши прв, инаку гледајќи ги табелите моментално и втори да завршиме може да добиеме условно кажано полесен противник него ли да завршиме први.... но не ни значи многу тоа, тоа што ни значи нас е нашата игра која моментално е дно ДНА .Кога ќе се паднеме со некој Барса,Ателетико,Баерн,Реал немора ни да се мачат да носат везњак у Јануари.Ваљда нема Рома да се повампири па и у лига да останеме со таквото у рака.Бруки помина скоро пола сезона ние уште на екипа не личиме.
Ххахаххаха колку се изнасмеав на ова човече.. Иначе логично објаснување во ова ми е тоа што типацот на левата рака има бел (стегач ли е појма нема што е) и има црна линија на тоа и уствари поради тоа не ја примети топката која му отиде лево, баш ради на раката што имаше такво и уствари камуфлажа му се направи топката со тоа на раката...