Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Убо играме со 4-3-1-2. Стураро досега со Маркизио одлично се надполнуват, одма се осеќа со пресингот на Стураро како чоек плус сме на средина да беше Лемина чоек минус ќе бевме (досега барем).

Игуаин браво пријатно ме изненадва

не направивме ни една шанса , цело прво полувреме , пеналов сумљив како циган у маркет , незнам што виде убо у играва

не направивме ни една шанса , цело прво полувреме , пеналов сумљив како циган у маркет , незнам што виде убо у играва
Не гледаме исти натпревар можда. Како пеналот сумлив го турна чисто пред судијата.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Не гледаме исти натпревар можда. Како пеналот сумлив го турна чисто пред судијата.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

ок ми е гајле за пеналот , прва шанса беше сега у 40та минута , кога свињата која патем е послаба од Кавани утна празен гол

Стураро ми се бендисва како игра додава доста енергија и мускул на средина, сеа ме интересира дали ќе го стави Кин или ќе го стави Куадрадо ова со Манџукич изгледаше посериозно него она на Лео.

ок ми е гајле за пеналот , прва шанса беше сега у 40та минута , кога свињата која патем е послаба од Кавани утна празен гол
Колку кила е послаб?

Првите 30-35 минути игравме доста убо Лион имаше 3 шута од далеку и тоа в облаци шанса немаја направено ама последните 10 не знам шо се деси се изгубивме тотално..

Пјанич е криминално лош... Не се виде, освен кога доби жолт.. Јас само тогаш го видов..

Пјанич е криминално лош... Не се виде, освен кога доби жолт.. Јас само тогаш го видов..
Eпа демек Алегри зато денес играл 4-3-1-2, очигледно биле дека Пјанич неможи да се снајди во 3-5-2 а мора да му го најди местот ово тимот пошто ни фали во тимот играч со неговите квалитети а овај уште неможи да се прилагоди или па не знам...

Можиш да имаш 4 најдорби средњаци во светот ако не се надополнуват и ако не се вклопваат во играта на тимот џабе е.

Јас колку што знам и пратам оваа формација прв пат годинава ја играме, чекајте малце што очекувате вие во први 45 минути сите да се совршени ?! Манџукич легендо може нема некој талент ама врие од пожртвуваност и желба за гол . Браво за играта , сеа само лагано во 2 полувреме . FJ

Слабо дијамантот на Сладоледот .... ретко кога на Јуве Арена противникот ни бил толку рамноправен.. мора да се смени нешто у второ.[DOUBLEPOST=1478119449][/DOUBLEPOST]
Svinjuain
Weight: 203 lbs

Cavani
Weight: 163 lbs
И што ? Какавани , ебате индијанецот глуп.. гола вода играч, неможе да се стави у иста реченица со Гонзало.. треба уште многу леб да јаде.

Слабо дијамантот на Сладоледот .... ретко кога на Јуве Арена противникот ни бил толку рамноправен.. мора да се смени нешто у второ.[DOUBLEPOST=1478119449][/DOUBLEPOST]
И што ? Какавани , ебате индијанецот глуп.. гола вода играч, неможе да се стави у иста реченица со Гонзало.. треба уште многу леб да јаде.
Оти бе слабо? Баш до кај 30та се игравме одлично ги имавме притиснато в шестнаесетник кај нив, 3 шута од далеку имаја само после некако мн почнавме да опаѓање тука лежи проблемот последните 10 минути а не цело прво. Ма да треба време и за формацијава прв пат ја играме со Алвеш, Игуаин, Пјанич во тимот. Јас би го ставил сеа Куадрадо на местото на Манџукич и Сандро на местото на Евра.

Штета за Манџукич таман почна да крева форма и самодоверба, последните 2 утакмици сегде го има и убо игра.

да те ебат индиајнци , овој треба леб да не јаде , да затоа што диетеален ни каков само вода да пие да не утнува вака кога ке искочи со голаманот 1 на 1 а овој 1 на 1 само ја жаре у емисија може со тоа стомакот свински матори да оди

да те ебат индиајнци , овој треба леб да не јаде , да затоа што диетеален ни каков само вода да пие да не утнува вака кога ке искочи со голаманот 1 на 1 а овој 1 на 1 само ја жаре у емисија може со тоа стомакот свински матори да оди
Брат ич го неќам свинчето ама човече потребни му беа 14 утакмици и го љуфна првиот зицер, има 8 гола а 16 удари мислам досега за нас (?) (податок од Јувенуз) и сериозно го кудиш. Ај јас барем ќутам и тек тук ќе кажам ме изненадва или сум згрешил ама ти веќе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom