Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Фанале сте се за дали се фотошопирани дресовите кога у оноа Сити самопрогласено Мол пред месец време видев дрес на Јуве од ерата на Најк уште. Па и фини четири илјадарки цена му ставиле. :cautious:
Ти од кај си и какви молови има таму од кај што доаѓаш?Гледам овој скопскиов ти е самопрогласен?Се гледа дека не си од ск,па ме интересира онака ако не е некоја тајна [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

СпортМедиасет релевантен медиум се? Пишуваат дека сме биле ептен блиску до договор со ПСЖ за Матуиди, а самиот играч веќе потврдил дека сака кај нас да се сели...

СпортМедиасет релевантен медиум се? Пишуваат дека сме биле ептен блиску до договор со ПСЖ за Матуиди, а самиот играч веќе потврдил дека сака кај нас да се сели...
Како што прочитав они меѓу првите прогнозирале за Алвес,Пјаца и Бенатиа дека ќе завршат кај нас...и тогаш никој не им верувал као ги исмевале во коментарите под објавите... шознам... мене ми се верува.. не е дека има 36 опции за замена на Погба.. тие се 2-3 играчи шо се спомунваат цело време..дај боже да е Матуиди.. одлична замена, дај боже.

Замена за Погба нема да има многу грешно мислите ако сметате дека играчот кој ќе пристигни ќе биди замена за Погба.

Ти од кај си и какви молови има таму од кај што доаѓаш?Гледам овој скопскиов ти е самопрогласен?Се гледа дека не си од ск,па ме интересира онака ако не е некоја тајна [emoji4]

Ја од доваѓам од вагинална празнина така да нема молови тамо. Не зборам скопски така да после Драќево нема море, излези, прошетај. :вонзем:

Ја од доваѓам од вагинална празнина така да нема молови тамо. Не зборам скопски така да после Драќево нема море, излези, прошетај. :вонзем:
Аууу
Па уште и комплексаш...
Ок извини што те вознемирив

Koга го преживеа ова, има век за овој. :pos:

1724482.main_image.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom