На грешките се учи јбг идеме даље . И не се нервирајте меѓусебе и препуцавајте ништо не добивате од тоа секој си има свој мислења .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е фудбалот дечки. Како што клубовите во Италија треба да се огледат на Јуве како се работи за да се успее, така ние треба да се огледаме во Баерн Минхен и Барселона како се работи за Јуве да стане пак тимот што беше. Гигант во Европа и во светот не смее да игра како што игравме ние во одредени делови од овој двомеч со Баерн. Едниот дел се првите 60 минути во Торино кога излеговме на теренот со страв, без никаква верба, без никаква идеја што да правиме на теренот. Изгледавме како тим кој не знае што се работи на фудбалски терен. Денеска мечот што го одигравме е срамота од 60та до 90та минута. Многу ме интересира да видам статистика колку посед имавме во тие 30 минути и колку успешни додавања имавме. Јас не давам повеќе од 10% и 20-30 паса.
Овој меч и оној против кога речиси прокоцкавме предност од 3-0 се показатели дека Јувентус е далеку од тоа што треба да биде. Долг е муабетот за тоа како треба да се промени. но мора да се мисли уште од претстојното лето.
Не биди ко шинтерашине бе. Се знае кој се жали од судии.Абе двомечов го решија судии како и да вртиш. Преку тасе ако Баерн имале 1020 додавања и 175% посед. Во клучни моменти судиите носеа неправилни одлуки на наша штета. Сите во УЕФА од челници до судии да ми го исцицаат сочно со се јајца!!!
Ма преку кур ми дојде веќе. Не дека се надевав нешто пред реваншов претерано ама кога момците веќе дошле во позиција да идат даље, зошто тоа да им го скрати еден вошкар од помошник судија кој прима хонорар колку платата на пр. на Погба за 1 саат? За ковчег да си ги даде парите што ги заработил за мечов и ништо да не му остане за децата, па да мораат да просат.Не биди ко шинтерашине бе. Се знае кој се жали од судии.
На грешките се учи јбг идеме даље .
Од 96-та (20г.) одите даље...
Од 96-та (20г.) одите даље...