Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Судијата в дуп, до 3 колено, без предрасуди!! Ајдееее момцииии!!

wi2d5g.jpg
[DOUBLEPOST=1458164269][/DOUBLEPOST]Им ја дадовме утакмицата. Сами. Немам добро претчувство.

Последно уредено од модератор:
Се надевам, ама со тебе сум во чуствово! Ајдееее дечкииии! Ајдеее јунации!!

:bravobe: ова е доказ колку сме очајни ако овие од управа мислат да биде нешто од јувентус у иднина нека одврзат кесето ова што го играме против баерн е мизерија невидена :facepalm:

Судијата ко кенеди сите да ги снема е толку од мене.

Зошто Погба ја оставаш на Евра!!?Зошто Евра не ја спукаш напред?!

Ајде, не е готово, еден само да падне

Алегри е добар тактичар, да. Ама е пичка во душата. Онака пичка до даска. Пак престанавме да играме фудбал во 60та минута, пас не сврзавме 30 минути против тим кој од зад не знае кај тера.

со стураро не се брани резултат со баерн,можи со отепаните во калчото НО НЕ во ЛШ......по мене единствена лоша одлука на маестро алегри вечерва

со стураро не се брани резултат со баерн,можи со отепаните во калчото НО НЕ во ЛШ......по мене единствена лоша одлука на маестро алегри вечерва
не е до толку стураро комплетно е до играта последниве месец месец ипол играме очајно играме без компас што ради повреди и падови во формата на одредени играчи што до клупата која е лимитирана со просеци а сакаме европски јувентус е неке може така[DOUBLEPOST=1458166019][/DOUBLEPOST]THE END нека му биде потцетник на ањели утакмицава за у иднина ако мисли нешто да прави а не со просеци да го пуни тимов толку од мене

Последно уредено:
Ауууууу и тоа со залет го земаа :D :D :D

Тоа е фудбалот дечки. Како што клубовите во Италија треба да се огледат на Јуве како се работи за да се успее, така ние треба да се огледаме во Баерн Минхен и Барселона како се работи за Јуве да стане пак тимот што беше. Гигант во Европа и во светот не смее да игра како што игравме ние во одредени делови од овој двомеч со Баерн. Едниот дел се првите 60 минути во Торино кога излеговме на теренот со страв, без никаква верба, без никаква идеја што да правиме на теренот. Изгледавме како тим кој не знае што се работи на фудбалски терен. Денеска мечот што го одигравме е срамота од 60та до 90та минута. Многу ме интересира да видам статистика колку посед имавме во тие 30 минути и колку успешни додавања имавме. Јас не давам повеќе од 10% и 20-30 паса.

Овој меч и оној против кога речиси прокоцкавме предност од 3-0 се показатели дека Јувентус е далеку од тоа што треба да биде. Долг е муабетот за тоа како треба да се промени. но мора да се мисли уште од претстојното лето.

Не дека Мората заслужи критики како против Севиља, али повторно ради неговите утнати зицери испаѓаме.

Мората (љуфнатите шанси), повредите, толку ни беше силата. Секунди не делеа ејјј секунди. Ако ништо друго заслуживме почит од цела европа денес и кој било 'експерт' на форумов денес треба да ќути ко баварците што ги немаше до 90, еден тон лајна изедоја за на крај да ќутат и да се кријат 90 минути као демек спортски карактер имале не знам си шо...

Едно нешто е супер - се движиме во правец во кој треба уште 2-3 играча ни фалат за да бидеме она скроз дел од шлагот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom