DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Вие сте ѓупциОди види како коментирам и кај нас, за нас.![]()

се зезам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вие сте ѓупциОди види како коментирам и кај нас, за нас.![]()
Вие сте ѓупцине гледам хаха страв ми е да не ме украдите и да ме накривите дека јас ви ги местам утакмиците.
се зезам
Да не беше Мората и неговиот соло слалом за вториот гол ќе испадневме уште во регуларниот дел ако глеаш така.Греота е да плукате по него кога беше најдобриот играч во тимов,единствен напаѓач беше и сам им ствараше проблеми напред.Башка и сите шанси во второ што ги утна сам си ги створи,а и не беа никакви зицери.А ако бараш кривица ради кој зицер испаѓаме,тогаш тоа е овојНе дека Мората заслужи критики како против Севиља, али повторно ради неговите утнати зицери испаѓаме.
Same here...Иначе оваа ќе биде втора утакмица после ланското финале на која немат да и гледам ни хајлајтс, не пак да ја репризирам.
Никој не плука по Мората, не ми ги извртувајте речениците. Ама стојам на тоа дека казнети бевме за пропуштените шанси.Да не беше Мората и неговиот соло слалом за вториот гол ќе испадневме уште во регуларниот дел ако глеаш така.Греота е да плукате по него кога беше најдобриот играч во тимов,единствен напаѓач беше и сам им ствараше проблеми напред.Башка и сите шанси во второ што ги утна сам си ги створи,а и не беа никакви зицери.А ако бараш кривица ради кој зицер испаѓаме,тогаш тоа е овој
За измениве нема да коментирам.Кедира немаше сили за 90мин тоа беше јасно,на клупа Алегри го имаше само Стураро на таа позиција и логичен беше потегот.Прерано го извади Мората по мене,немаше после кој да задржи топка напред,идеше Алегри на картата дека Манџукич ќе игра пресинг и ќе помага во одбраната,али очигледно не беше воппшто спремен Хрватов за мечов,буквално ништо не покажа немаше сили во него,ко да не се ни трудеше.Ако веќе бил изморен или повреден боље Заза да го стаеше
Ништо не ми мена овај резултат во животов мој, исто како што немаше да ми менит ниту победата.
Утре немат да ми го спомнат Јуве, немат да ме заебаваат, исто како што немаше да ме тапкаат по грб и да ми честитаат ако победеше.
Задутре немат да ја паметам, исто како и некоја си победа, следната сезона ќе морав да барам на резултати да видам како завршила оваа утакмица.
Едино што ми мена е што некако овај спортски тим успева да мe научи на најголемите животни лекции.
Вечерва беше таа дека никогаш да не се предаваш и никогаш да не потценуваш.
Никогаш немат да ги разберам луѓето што сакаат да се постават над другите и да им ги одземат шансите дали на терен дали во животот уште пред да почнат.
Дали не разбирам затоа што не сум бил тој што јадел чврги и ме терале да носам вода како мал, и секогаш сум ги бранел послабите од мене, незнам.
Невикам дека сите фанови се такви, има такви и што навиваат за Јуве и од нив се срамам како што Маја се страмит од Ѓорѓе.
Јуве успеа да им одржи лекција на таквите, иако кратка но тука беше, штета што не беше целосна, ама целаа таа негативна енергија еден ден ќе им се врати.
Судијата ко кенеди сите да ги снема е толку од мене.
“Winners find a way, losers find an excuse" - Gianluigi Buffon
Остај ги бе тие цигани, ги виде ли колку радосни беа крвта да им ебам од сега нека го продават малиот циган, до вчера какви другари глумеа со Буфон,Бонучи,Погба,Евра, Лихштањер тоа ти се вика лицемерско другарство, мислам разбирам нормално дека ти сакаш да одиш понатаму но малку почит а не да скокаш ко магаре од радостВидал ја украде топката, Коман асистираше...
![]()