G
grande-juve
Гостин
Не се снаоѓаме вечер во 4312 формацијава...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е ни дооздравен плус буквално само тој е креативец а Мората топките од нозе му ги земаВтора утакмица без 3-5-2 и одма се гледаат проблемите.. Переира бескорисен, као да заборавил да игра фудбал. Во второ ќе мора да влагаат Дибала и Квадрадо.

А против бункер Стураро најмалку е потребен...не е до 352 или 4312 со стураро и маркизио креацијата на игра аплолутна нула е... и пред 2-3 утакмици кога игравме 352 со стураро и маркзиио исто се мачевме гол да дадеме...
Кој и да го клаеше денес ист кур ќе беше на нашиве денес во глата им беше утакмицата против Баерн мислеа против Баерн играт.Некој да му кажеше на Алегри дека има право на измени не ќе беше лошо. Да им ја прекинеше серијата некој озбилен тим ајде ама овие на ниво на Ренова да ми заебат викенд, стварно не иде!!!
Да ми го испушат и они и Баерн, идам да се начукамКој и да го клаеше денес ист кур ќе беше на нашиве денес во глата им беше утакмицата против Баерн мислеа против Баерн играт.