Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Втора утакмица без 3-5-2 и одма се гледаат проблемите.. Переира бескорисен, као да заборавил да игра фудбал. Во второ ќе мора да влагаат Дибала и Квадрадо.

Втора утакмица без 3-5-2 и одма се гледаат проблемите.. Переира бескорисен, као да заборавил да игра фудбал. Во второ ќе мора да влагаат Дибала и Квадрадо.
Не е ни дооздравен плус буквално само тој е креативец а Мората топките од нозе му ги зема :toe:

не е до 352 или 4312 со стураро и маркизио креацијата на игра аплолутна нула е... и пред 2-3 утакмици кога игравме 352 со стураро и маркзиио исто се мачевме гол да дадеме...

Првите 15тина минути игравме подобро кога Маркизио имаше слободна улога и одеше буквално до пред гол на Болњоа влечеше по 2-3 играчи на него ги дриблаше а пак Стураро седеше назад како класичен деструктивец али жолтиот ги смена работите.

Лемина да го видиме сакам[DOUBLEPOST=1455914940][/DOUBLEPOST]
q7tS6_.gif
[DOUBLEPOST=1455916650][/DOUBLEPOST]Да сум тренер на Јуве, Погба 10 утакмици нема да влези да игра[DOUBLEPOST=1455916987][/DOUBLEPOST]Оооо Погба мамицата мамина ѓупска да ти ја ебам мајмун еден циркузантски да те еби Хамшик да те еби пизда ти матер мајмунска црна очај еден неспособен, 70 минути се расправаш самиот со себе и скокаш в место ко на жар да си глупаку еден ти ја земат топката ти в место скокаш ко будала, еден ебан пас не го погоди мајмун еден црн ЃУФЕЛ ЕДЕН.

Мората тебе мајката в пичка да ми ти ја ебам неспособен еден мрш во Реал Кантината да ја чистиш професионален фудбал со глата в земја дури трча ној еден неспособен... МОРЕ МАРШ[DOUBLEPOST=1455917104][/DOUBLEPOST]А на судијата ќерката и внуката дедо ми да му ги еби !

Последно уредено:
Фаулов со Квадрадо и Дибала...
Што мајка бараше да ја нафрла Квад, кога Дибала имаше боље позиција(левак).

Тапа, кратко и јасно.

Последно уредено:
Не заслуживме да победиме апсолутно ич не ми е гајле дали му е БМ во глата или не знам сеедно ова мораше да се победи иако тежок натпревар е, сега пак ќе го бркаме Наполи ако не се деси чудо утре.

Мората назад во РМ под итна постапка или во Парма нека го пуштат, Погба на клупа да си седни и нека ја извади десетка со ништо не ја заслужи.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Една ебана шанса немаа бе. Една барем. Сеа ќе се молиме Милан да направи чудо во понеделник и да остане непоразен.

Ајде сега еден принт скрин да видим колку шута имавме на гол. :D

А како тргнаа, мислев дека сигурна победа ќе е.

Заслужено.

Форца Милан.[DOUBLEPOST=1455918421][/DOUBLEPOST]
не е до 352 или 4312 со стураро и маркизио креацијата на игра аплолутна нула е... и пред 2-3 утакмици кога игравме 352 со стураро и маркзиио исто се мачевме гол да дадеме...
А против бункер Стураро најмалку е потребен...

Некој да му кажеше на Алегри дека има право на измени не ќе беше лошо. Да им ја прекинеше серијата некој озбилен тим ајде ама овие на ниво на Ренова да ми заебат викенд, стварно не иде!!!

Некој да му кажеше на Алегри дека има право на измени не ќе беше лошо. Да им ја прекинеше серијата некој озбилен тим ајде ама овие на ниво на Ренова да ми заебат викенд, стварно не иде!!!
Кој и да го клаеше денес ист кур ќе беше на нашиве денес во глата им беше утакмицата против Баерн мислеа против Баерн играт.

Кој и да го клаеше денес ист кур ќе беше на нашиве денес во глата им беше утакмицата против Баерн мислеа против Баерн играт.
Да ми го испушат и они и Баерн, идам да се начукам:pos:

Приоритет за летоска купување на б2б играч за врска, Кедира со неговите повреди ко замена, а Стураро сосе партали назад у Џенова или такви некои бош екипи. Срамота е таков антиталент да го носи дресот на Јувентус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom