- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Мислам дека нема да сака да го игра Ругани со Наполи и ќе гледаме некој хибрид од 3-5-2 и 4-3-3, со Лихт како RB/CB и Квадрадо како RM/RW
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алелуја уште некој да го брани Бони тука.@apidrone
Кедира и Аса најверојатно ќе се вратат неделава,и да пропуштат со Наполи,за со Баерн треба да се спремни.Манџо тешко да се опорави до тогаш.Мада нишо од ова не е официјално и за Киелини се чека изеатување од клубот.
Глеам сти пишувале за Бонибауер нешо ,и за неговите плејмејкерси способности.Ко прво греота е толку хејт да јаде баш заради тоа,дека тоа му се инструкциите,уше од пред 4-5 сезони,секогаш кога некој ќе го затвореше Пирло\сега Маркисио,он ја ширеше играта према бековите\према напаѓачите.И реално успешно го прави тоа.Е сега глупо е кога ќе изгуби топка на наша половина некаде,ама тие дијагонали кон бековите или топките преку одбраната за напаѓачите му се доблест у играта не слабост.
Санчо Гонзало Панса
Има ама сепак примарно не е централен бек. Јас сепак би го играл Ругани а Лихт десно кај шо му е местото.[DOUBLEPOST=1454961695][/DOUBLEPOST]Алегри некни кога спомена дека Киелини не би требало да се врати против Наполи, дека една од опциите е Лихштајнер да игра игра десно во тројката, Барзаљи лево и Бонучи централно.
Има играно таму швајцарецот под Конте, не ми текнува минатата година да одигра некој меч на таа позиција.
Не би рекол дека е легачење. Мислам дека е поради тактичка поставеност и баш тоа читање.Никој не му замерува за тие топки, и да се изгубат, се многу безопасни.
Од друга страна, тие глупи потези и незалагање и општа незаинтересираност позади и легачење, се работите ради кои е плукан толку.
Единствено што можам да му признаам е дека тактички е прилично добар, односно добро се поставува и добро ја чита играта и му лежи таа позиција на либеро.
Друг никаков квалитет нема, стојам на тоа дека се провлекува на тоа што има двајца топ 5 одбранбени играчи во светот покрај него, лево и десно, и дека ради тоа просперира во клуб како Јуве.
Па добро, не е легачење, и јас малку погрешно се изразив, сепак не е таков тип на играч Бонучи, да се заебава на терен, ама едноставно самото ниво на динамичност во играта да речеме, му е премногу ниско...Има ама сепак примарно не е централен бек. Јас сепак би го играл Ругани а Лихт десно кај шо му е местото.[DOUBLEPOST=1454961695][/DOUBLEPOST]
Не би рекол дека е легачење. Мислам дека е поради тактичка поставеност и баш тоа читање.
Секогаш кога има дупка е проблемот од страните а овај трча да покрива.
Му фали ептен физичкиот дел од играта.Таа цврстина , агресивност и физичка доминантност шо ја има Киелини.Па добро, не е легачење, и јас малку погрешно се изразив, сепак не е таков тип на играч Бонучи, да се заебава на терен, ама едноставно самото ниво на динамичност во играта да речеме, му е премногу ниско...
Во дуел не постои, го надскокнуваат многу често, премногу мек играч, како Мората што е во напад, тоа е Бонучи во одбрана.

Има ама сепак примарно не е централен бек. Јас сепак би го играл Ругани а Лихт десно кај шо му е местото.
На најбитната утакмица сезонава да прави експерименти, ради кои изгубивме доста поени на почетокот?Ова ако некој го занима
http://www.dose.com/sports/26444/Be...e=sz-social&utm_medium=9XXW&utm_campaign=YOqb
Ако не игра Киелини ондак 4-1-2-1-2 со наполи, што не е јасно
На најбитната утакмица сезонава да прави експерименти, ради кои изгубивме доста поени на почетокот?