Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има разлика од директен црвен картон за игра со рака при што е спречен сигурен гол, и опасен старт со ѓон како што беше случајот со Заза. Нема потреба да ми филозофираш и да ми ги кажуваш правилата.[DOUBLEPOST=1455051994][/DOUBLEPOST]Juventus boss Max Allegri assured “there is absolutely no truth” in reports he will take over at Chelsea next season.Не знам од каде ви е увалено во главата на 90% од луѓето кои пратите фудбал дека директен црвен значи автоматски два меча казна, ама еднаш засекогаш треба да заборавите на тоа "правило" оти истото не постои. За директен црвен картон се добива еден меч суспензија освен ако федерацијата не одлучи нешто друго.
Тоа значи дека засебно се разгледува секој доделен црвен картон и се одлучува одделно за секој случај. Нема граница колку меча може да се казни еден играч, иако во Серија А не се сеќавам на повеќе од пет меча казна. Но ако еден играч физички нападне судија ништо чудно да добие некоја казна од десетина натпревари.
Грешка си тесниот дијамант е со ЦМ широкиот со крила, пак ќе ти речам зависи од играчите кој ги имаш тоа е тоа. Тесниот дијамант е попознат и како 4-1-2-1-2.Да, ама и тој тесен дијамант се играт со крила.
Ако не играат крила е 4-3-1-2

Ovaa ti e so trojca CM igraci, a 4 1 2 1 2 automatski ti e dijamant ako imas DMC i AMC bez razlija dali sredisnite dvajca ti se krila ili veznjaci..Да, ама и тој тесен дијамант се играт со крила.
Ако не играат крила е 4-3-1-2
Ти рече дека за секој директен црвен минимум е два меча казната. Јас ти велам дека не е така и дека минимална казна за секој директен црвен е еден натпревар, освен ако спортскиот судија кој моментално е Џампаоло Тосел не одлучи поинаку. Тоа е.Има разлика од директен црвен картон за игра со рака при што е спречен сигурен гол, и опасен старт со ѓон како што беше случајот со Заза. Нема потреба да ми филозофираш и да ми ги кажуваш правилата.[DOUBLEPOST=1455051994][/DOUBLEPOST]Juventus boss Max Allegri assured “there is absolutely no truth” in reports he will take over at Chelsea next season.
Papers in Italy and England are increasingly adamant he has been chosen as the Stamford Bridge manager, surpassing current Italy Coach Antonio Conte in the race.
“There is absolutely no truth in what is being said,” Allegri told Tuttomercatoweb at a charity event this evening.
“I cannot confirm or deny every story that comes out, as I can’t control what is written in the papers, nor do anything about it.
"I want this story to be over and done with now. I've been studying English since my time at Cagliari. I do it for me.
“I cannot confirm or deny something that just isn’t true. We want to focus and reach the end of the season with a trophy.”

8катаЕдно време на фудбал менаџер на некоја од старите верзии Клинсман со Баерн играше таква 4-1-2-1-2 формација, со крила.
Иначе прашајте го Анчелоти дали дијамантот се игра со крила![]()
Пола тимој ја играја таја формација хит беше 

Не реков дека секој директен црвен е минимум два, туку го коментирав конкретниот случај на Заза. Има разлика.Ти рече дека за секој директен црвен минимум е два меча казната. Јас ти велам дека не е така и дека минимална казна за секој директен црвен е еден натпревар, освен ако спортскиот судија кој моментално е Џампаоло Тосел не одлучи поинаку. Тоа е.