Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ми останало друго![]()
So e fintata so taa formacija coveceapla tera edna ista rabota celo vreme , a ne e svesen deka Pirlo dogodina nema da moze ni pola od toa sto bese lani da izigra ....
Се жали дека му го нема Пепе за да игра со крила, а има и други играчи кои би играле, повеќето за 4-3-3.
e mi boli kurac sta si igrao
Се жали дека му го нема Пепе за да игра со крила, а има и други играчи кои би играле, повеќето за 4-3-3.
Сваќам дека под притисок го пишуваш ова, но не можи Јуве 3 години да држи константна форма, три години да биде во врв на потенцијал, очекувано беше дека кога-тогаш ќе се осети пад на формата. Можеби и среќна околност е тоа што падот се случува баш на почетоков од сезоната, ама не е толку трагично се она колку што го опиша во постов. Има уште 4 натпревари, и се е можно, можни се секакви комбинации. (башка, и со ваков пад на форма во Серија А, Јуве повторно си ги оствари резултатите кои ги посакуваше.)Ај сега малце искрен пост од мене...
До пред некое време мислев дека Јувентус стана оној стариот од пред единаесет години на чело со Липи. Оној Јувентус кој си ги измачка галактисот на Реал среде Торино, оној Јувентус кој во своите редови ги имаше Турам, Давидс, Дел Пиеро, Трезеге, Недвед, Монтеро... итн да не набројувам... оној Јувентус со кој што никој не се задоволуваше со четврфинале...итн
Прво и основно, очигледно е дека во Европа формација со 3-ца назад е лоша варијанта. Во Италија успева, но во ЛШ не. Затоа мислам дека треба малку да поработи Конте подобро на усовршување на формација со 4 одбранбени.За 3-5-2 да работи како што работеше мора да го врати Маркизио во првата постава тој е играчот кој сече акции краде топки и маркира играчи. Погба и Пирло неможат да играат заедно а овај првиот е уште не зрел за прва постава тое то
леле овие од реал како зборат за нас ко Пиаченца да сме колку само се во облаци то нешто невозможно иако Елче неможат да го тепат и тимот не знај кај им тера, леле какво заземјување ќе изедат слушајте ми го зборот.
Сваќам дека под притисок го пишуваш ова, но не можи Јуве 3 години да држи константна форма, три години да биде во врв на потенцијал, очекувано беше дека кога-тогаш ќе се осети пад на формата. Можеби и среќна околност е тоа што падот се случува баш на почетоков од сезоната, ама не е толку трагично се она колку што го опиша во постов. Има уште 4 натпревари, и се е можно, можни се секакви комбинации. (башка, и со ваков пад на форма во Серија А, Јуве повторно си ги оствари резултатите кои ги посакуваше.)
Конте очигледно е дека во второто свати дека ЛШ не е исто со Италија па со 3-5-2 да се игра како основна формација, и се надевам дека ќе има модификација на формацијата. Барем Конте досега се покажал дека знае многу убаво да оцени дека кога не оди, не оди, и не форсира тврдоглаво едно исто па исто.