DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
добро бе го игравме најубото полувреме во последните 4 утакмици и ја ... по по малер бее
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека продолжат во темпото со кое го завршија полувремето, мислам дека нема да има никаква пречка за пресврт.добро бе го игравме најубото полувреме во последните 4 утакмици и ја ... по по малер бее
Ако е некој виновен за голот тоа сигурно не е Буфон. Можеби не требаше да истрчува толку, но сепак Бонучи е главниот виновник. Ама тоа е, се случува и да се погреши некогаш. Нека продолжат со наметнување темпо.Буфон, фала за се ама веќе за во фотеља си! Катастрофа катастрофааааааааааааааааааааааа вака група не поминуваме па шо сака нека е...Или Конте ќе го тргне тој жабарски инает и ќе смени формациски нешто или ќе си играме Куп и Серие А...
Буфон, фала за се ама веќе за во фотеља си! Катастрофа катастрофааааааааааааааааааааааа вака група не поминуваме па шо сака нека е...Или Конте ќе го тргне тој жабарски инает и ќе смени формациски нешто или ќе си играме Куп и Серие А...
Реален коментар...Komentar je da mi se vise povraca od ove igre s 3 u zadnjoj liniji, gdje Lichtsteiner i Asamoah pokrivaju cijelu stranu i do poluvremena isplaze jezik do poda i ne mogu doci do zraka! S takvom postavom nit imamo krila nit imamo bekove kako treba. Fuj!!!
Буфон, фала за се ама веќе за во фотеља си! Катастрофа катастрофааааааааааааааааааааааа вака група не поминуваме па шо сака нека е...Или Конте ќе го тргне тој жабарски инает и ќе смени формациски нешто или ќе си играме Куп и Серие А...
Реален коментар...