Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е некој виновен за голот тоа сигурно не е Буфон. Можеби не требаше да истрчува толку, но сепак Бонучи е главниот виновник. Ама тоа е, се случува и да се погреши некогаш. Нека продолжат со наметнување темпо.

Абе секој ден се со топката тренираат секој ден какви се тие грешки да промашиш цела ебана топка од 40 ЦМ дијаметар...:tapp: Катастрофа се неможам да ги гледам ќе сокршам се мора да се смени тренерот џабе се играчите кога немаме тренер како што треба... Јуп Хејкенс да е тренер на оваа екипа по едно 3-4 гола ќе ги тепаме сите...

Абе секој ден се со топката тренираат секој ден какви се тие грешки да промашиш цела ебана топка од 40 ЦМ дијаметар...:tapp: Катастрофа се неможам да ги гледам ќе сокршам се мора да се смени тренерот џабе се играчите кога немаме тренер како што треба... Јуп Хејкенс да е тренер на оваа екипа по едно 3-4 гола ќе ги тепаме сите...
Што викаш за Дел Нери и Раниери:confused:

Што се нема човек да прочита!

Конте може слободна 3-5-2 у Европа да си ја пикне во газ формацијата, и треба да донесат бочни играчи и да сменат во 4-5-1.

Искрено да ви кажам ми се плаче ради играта шо ја играме.. Па и да победиме уште ќе ми се плаче.... Кај е Јуве од пред 2 години... како само играа момците тогаш :/

Конте може слободна 3-5-2 у Европа да си ја пикне во газ формацијата, и треба да донесат бочни играчи и да сменат во 4-5-1.

од авион се гледа дека успех со оваа формација не е можен во ЛШ.........тие тројца назад многу лесно испаѓаат од игра при контри или полуконтри

нема што да се изгуби сега со сета сила напред па што биде нека биде......

ete go isla za Licht :facepalm:

odime so zamislena 4-3-3 oti so Llorente nemase da uspej n itreba isla, bog da ne cuva

Што убави играчи имаме за формација 4-3-2-1

.....................................Буфон..........................

Лихт..............Бонучи.................Барѕа.........Келини

..............Видал...........Пирло...............Погба...........

......................Маркизио............Асамоа....................

.....................................Тевез...................................

Ама ете на кој да му текне да ја стави во употреба...:notworthy:

Е колку се нервирам коќе почнат на памет да шуткат од сегде то нешто невидено

Чим почнаа да ги пуцаат до 30 метра и даље турете му пепел.Џабе се нервирате

Ај дека на следниот удар гол ќе дадете?

Ццццццццц

Леле не ми се верува, како Милан станавме со пеналиве. Па ваков пенал ли се свири бе... ПУ!!!
Ако нешто има позитивно од мечов, тоа е што КОНТЕ КОНЕЧНО реши да ја промени утепаната 3-5-2 формација... Љоренте се покажува дека е класа, само му треба уште малце време да се врати во препознатливата форма
ја имам странава нема сопкаст за ЛШ

Кога ти ја постирав, имаше линкови од сопкаст

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom