Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
^:pos:

Иначе баш ми е жал за Боаки.. каков малер,а очекував сигурно да биде дел од нашиот напад идната сезона...
Овој беше играч од средината мислам,зверка е,тешко се оправаат играчи од ваква повреда,дали ке биде истиот само Господ знае.Боаки си е добар немај гајле ;)
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:29 ---
Овој беше играч од средината мислам,зверка е,тешко се оправаат играчи од ваква повреда,дали ке биде истиот само Господ знае.Боаки си е добар немај гајле ;)

--- надополнето: 8 февруари 2013 во 01:29 ---

Ништо ново за Холанѓанчињата тие и повредите некако рака под рака одат. Апелт е премногу добар играч е на него треба да се пази не на брат му :D

[/media]
Малце не вкусно ќе се изразам но да ти кажам право ми олесни.Изгледа набрзинка сум прочитал и сум ги смешал имињата.Се надевам Буи ќе се опорави што поскоро...Иначе Боаки ќе си биде ѕверка само да му даваат шанса..:)

"Дрогба: Дојдов во Галатасарај за да станеме европски шампиони!":pos::pos:

"Новото засилување на Галатасарај Дидие Дрогба призна дека е жеден за европска слава и верува дека има шанса повторно да ја освои Лигата на Шампионите оваа сезона со турскиот тим."

Дали да плачам или да се смеам?:tapp: :pos:

Абе и ти си за никаде:icon_mrgr:

Шо сакаш да изјавит ? "Дојдов во Галатасарај заради парите" ?

Јаја Туре изјави дека навивал цел живот за Манчестер Сити. :pos:
Што па да не не.
Памтиш генерацијата Диков и Васел во нападот беа страв и трепет во цела Европа:ROFLMAO:

Абе и ти си за никаде:icon_mrgr:

Шо сакаш да изјавит ? "Дојдов во Галатасарај заради парите" ?

Јаја Туре изјави дека навивал цел живот за Манчестер Сити. :pos:
Е ова е врв на сите изјави што ги имам прочитано (слушнато):pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Менаџерот на Мирко Вучиниќ изјавил дека Манчестер Јунајтед е тим со поголемо реноме од Јувентус и дека му годи интересот од нив......нека си ебе мајакта и он и Вучиниќ .

Менаџерот на Мирко Вучиниќ изјавил дека Манчестер Јунајтед е тим со поголемо реноме од Јувентус и дека му годи интересот од нив......нека си ебе мајакта и он и Вучиниќ .
Да го земеме Јоветиќ па ако сака нека иде у три лепе,ми спизде од неговите падни-стани перформанси,има среќа што немаме пристојна замена за него,едино ради тоа Конте го трпи.А тоа дека Ферги неќе флегми у тимот,доказ е Бербатов,така да 100% шпекулација е ова.

Денот кога дојде Вучинич и тоа за 15 милиони е денот кога најмногу ја пцуев оваа управа.
Рома едвај чекаше да се ослободи од него, а ние не само што го земавме та дури и 15 милиони плативме. Вучинич имаше моменти на блесок, но ако се направи биланс за тоа колку придонесе, а колку заеба, јас мислам дека ова второто повеќе ќе тежи...

Денот кога дојде Вучинич и тоа за 15 милиони е денот кога најмногу ја пцуев оваа управа.
Рома едвај чекаше да се ослободи од него, а ние не само што го земавме та дури и 15 милиони плативме. Вучинич имаше моменти на блесок, но ако се направи биланс за тоа колку придонесе, а колку заеба, јас мислам дека ова второто повеќе ќе тежи...
Ако проработи Џовинкото и ако се вратат Чиро и Габи ништо чудно и Вучко да си ги собери парталите. Премногу ми е несериозен. Се чудам како Конте го трпи ако се знај дека се тотално различни карактери.

Ако проработи Џовинкото и ако се вратат Чиро и Габи ништо чудно и Вучко да си ги собери парталите. Премногу ми е несериозен. Се чудам како Конте го трпи ако се знај дека се тотално различни карактери.
И јас пробувам со пеглицава да кренам 60 али пустото неќе,озбилно уште има некој што мисли дека од овој ќе биде играч некад,па еве колку ги накрца накај 27 иде вечен талент у пм.Нека не го поти Ањели и нека направат све што можат да го земат Јоветич.За резерва ок братче,али догодина неќам да го видам Џовинкото да припари у прв тим,реално не е за прв тим,поготово не у еден јак Јуве.

Ај да се уклучам во дебатата околу Видал абе какво продавање на Видал никакво продавање се осетува тоа коа нее тој во игра премногу грешки правиме и во одбранбениот бедем ( иако сеа неаме асолна лева страна поради Асамоа и Киелини) но, сакам да кажам едно дека кога ке се вратат они играта ке биде посигурна многу повеќе, но и да се напомене дека скоро цел јануари игравме сабота среда недела вторник ....

Ај да се уклучам во дебатата околу Видал абе какво продавање на Видал никакво продавање се осетува тоа коа нее тој во игра премногу грешки правиме и во одбранбениот бедем ( иако сеа неаме асолна лева страна поради Асамоа и Киелини) но, сакам да кажам едно дека кога ке се вратат они играта ке биде посигурна многу повеќе, но и да се напомене дека скоро цел јануари игравме сабота среда недела вторник ....
Братче касниш сеа свртивме на Вучиниќ, Видал пројде :D

Вучиниќ е генијалец, со еден потег можи да реши утакмица. Со Челзи не изгуби ниту еден дуел, па кога ќе му ја заградеше топката на Рамирес и компанија на 20 метри, па го уфрле 3 минута Лихт од втор план, изигра перфектна утакмица. Ама ова е неговата игра кога сака да игра. Еве сега веќе еден месец не е целосно опоравен и не се труди многу и има пад во играта но е единствениот класа напаѓач кој го имаме а тоа Конте најдобро го знае.

Сега со Љоренте ќе биди уште подобар поради конкуренцијата но и Љоренте ќе навлече внимание на себе, сега е осамен во нападот и сите дефанзивци се насочени кон него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom