Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе немој да мислите дека го доведувам во прашање квалитетот на Видал, тоа во никој случај :).
Но, да не заборавиме дека парите во денешно време во Италија ги нема на големо. А, да бидеме искрени Видал е единствениот играч кој вреди многу пари(и за кој би имало многу заинтересирани), а кој Јуве за пари би го продал. На пример играчите како Киелини, Маркизио и Пирло, Јуве нема во никој случај да ги продаде. Единствено нешто ненормално ако дојде, што не ми се верува :D.

Инаку јас обидувајќи се да сфатам кој ни е најважен играч, доцна сфатив дека таков нема. Лани да, имаше и тоа Пирло, но оваа сезона нема според мене. Јуве е таква сложувалка која од каде и да ја скратиш ќе се осети...
Иако, сите гледаме како отсуството на Киелини си ја врши својата работа.

Со вакво размислување можиме да се прекрстиме и да се викаме Лацио, Арсенал ...

Видал може да биде продаден единствено ако САМИОТ САКА да си иде.Ако му е добро овде колку сакаат нека нудат,Јуве нема да го продаде.

Нема шанси да го продадат Видал.
Марота веќе долго време бараше класа играч од нападот, а носеше тешки просеци, и со тек на време почнаа да му се качуваат на глава ( медиумите, навивачите, а сигурно и Ањели и Конте ). Затоа уште од сега си среди. Е сега ако го продадат Видал значи дека автоматски ќе мора да се носи замена, неможат целосно да се потпрат на Погба, и затоа пак ќе му се качуваат на глава гореспоменатите. Така да Марота сигурно нема да го ослабнува најакиот дел во формацијата на Јувентус, Гвардиола може да фрли и 250 милиони за него, но тој веќе ги одби еднаш Баерн и се префрли кај нас, а сигурно ако некако заврши на Алијанц Арена нема да биде добро прифатен од тамошните навивачи.
за гореспоменатите на Марота му е гајле

туку за второво ти реплицирав. Видал не ги одби Баерн, туку Руди Фелер (вечно ќе му бидам благораден). Видал сакаше трансфер во поголем клуб од Леверкузен. Во игра беа Баерн, Јуве и Наполитанките (овие паѓаат на факторот голем клуб). Фелер се реши да му ја исполни желбата на Видал ама под услов да не е во конкурентски клуб (Баерн). И така Видал заврши во јуве и покрај некое миљонче пониската понуда во однос на Баерн. Енивеј Видал во никој момент не го сметал Јуве за втора опција туку напротив од се срце го прифати и самиот си кажа во Чиле се гледа италијански фудбал, а во Италија се знај кој е кој.

за гореспоменатите на Марота му е гајле

туку за второво ти реплицирав. Видал не ги одби Баерн, туку Руди Фелер (вечно ќе му бидам благораден). Видал сакаше трансфер во поголем клуб од Леверкузен. Во игра беа Баерн, Јуве и Наполитанките (овие паѓаат на факторот голем клуб). Фелер се реши да му ја исполни желбата на Видал ама под услов да не е во конкурентски клуб (Баерн). И така Видал заврши во јуве и покрај некое миљонче пониската понуда во однос на Баерн. Енивеј Видал во никој момент не го сметал Јуве за втора опција туку напротив од се срце го прифати и самиот си кажа во Чиле се гледа италијански фудбал, а во Италија се знај кој е кој.

Ако на Марота му беше гајле за гореспоменатите, досега ќе имавме друг технички директор во Јувентус :icon_mrgr:

:свиркам:

Си се врати зверот само не се знај дали ек игра против Фиорентина :)

235902hp2.jpg

Мое мислење е дека уште долго Видал ќе биде дел од тимот.Но и ако го продадеме сигурен сум дека нема да се осети којзнае колку неговото отсуство.Заборавате дека Асамоа е играч за врска исто така и Погба прераснува во Класа фудбалер.Јас повеќе се плашам како ќе биде откако Пирло ќе не напушти...

Малку подзаборавате дека Поли и Љоренте доаѓаат во јуни + најверојатно Јоветиќ (ако не се испозанесе фиорентина).

Sent from my ST21i using Tapatalk 2

Не да ве размрдав, туку ве распалив на цело :pos::pos:...
Како прво позитивно е тоа што го цените и почитувате Видал за она што го прави на теренот за Јуве, што е и правилно. Видал е војник, тоа многу пати го има и Конте кажано.
Но, негативно е тоа што голем дел мислат дека ако се продаде Видал (што ќе се случи само за големи пари, ако дојде таква понуда, така да не треба да се крева толку прашина), голем дел овде мислат дека Јуве ќе пропадне. Изгледа заборавате дека Јуве е над се. Сме преживеале заминување на играчи како Зидан и Инзаги, го преживеавме пензионирањето на Недвед, па за крај замина Дел Пиеро и пак сме живи...
Никогаш не смееме да помислиме дека Јуве зависи и е поврзан од еден играч, без разлика кој бил тој.
Не заборавајте дека, Јунајтед го продаде Роналдо, Милан ги продаде Кака и Шевченко и така натаму.
Јас сум сигурен дека управата ќе го направи вистинскиот потег. Јас сум за тоа да се продадат само оние вишоци во тимот, а да се засилиме во нападот и со поквалитетни играчи за ротација од тие што ги имаме. Но, некои луѓе се во позиција да одлучат наместо нас и тоа не може да го промениме... :D.

Инаку, се сеќава некој на Ouasim Bouy?
Се здобил со тешка повреда, односно го скршил лигаментот на коленото... :(...

Тука негде сме со ставовите :)
Shit...(n) баш сега и ја видов... а пред ден-два Риола го утепа фалејки

Не да ве размрдав, туку ве распалив на цело :pos::pos:...
Како прво позитивно е тоа што го цените и почитувате Видал за она што го прави на теренот за Јуве, што е и правилно. Видал е војник, тоа многу пати го има и Конте кажано.
Но, негативно е тоа што голем дел мислат дека ако се продаде Видал (што ќе се случи само за големи пари, ако дојде таква понуда, така да не треба да се крева толку прашина), голем дел овде мислат дека Јуве ќе пропадне. Изгледа заборавате дека Јуве е над се. Сме преживеале заминување на играчи како Зидан и Инзаги, го преживеавме пензионирањето на Недвед, па за крај замина Дел Пиеро и пак сме живи...
Никогаш не смееме да помислиме дека Јуве зависи и е поврзан од еден играч, без разлика кој бил тој.
Не заборавајте дека, Јунајтед го продаде Роналдо, Милан ги продаде Кака и Шевченко и така натаму.
Јас сум сигурен дека управата ќе го направи вистинскиот потег. Јас сум за тоа да се продадат само оние вишоци во тимот, а да се засилиме во нападот и со поквалитетни играчи за ротација од тие што ги имаме. Но, некои луѓе се во позиција да одлучат наместо нас и тоа не може да го промениме... :D.

Кога беше продаден Зидан, Јуве зеде повеќе од здрава замена во Недвед па и Буфон. Тотално оправдан трансфер.
Кога замина ДелПјеро? Баш ова ти кажвам. Треба да има повеќе од солидни замени. Во моментов ние немаме за да ја смениме средината наеднаш.
Нема да пропадни од еден играч туку од повеќе и во претходниот мој пост ти напишав зошто. То ќе биди крај на оваа ера, нема да пропадни Јуве туку ќе треба да се дизајнира нов тим без Пирло и без Видал.

Скинал? :)
Нека се заздраве побрзо, нема што друго да се каже.

Скинал? :)
Нека се заздраве побрзо, нема што друго да се каже.
Ич не ме бива биологија, така да нека е скинат :).
Инаку го прочитав на италјански, а таму баш за лигаментот се вели дека е "скршен", па затоа и така го преведов :D. Инаку, да нашиот мил мајчин јазик, се кине лигаментот во право си...:)

Ич не ме бива биологија, така да нека е скинат :).
Инаку го прочитав на италјански, а таму баш за лигаментот се вели дека е "скршен", па затоа и така го преведов :D. Инаку, да нашиот мил мајчин јазик, се крши лигаментот во право си...:)
Мислиш се кине :pos:

^:pos:

Иначе баш ми е жал за Боаки.. каков малер,а очекував сигурно да биде дел од нашиот напад идната сезона...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom