- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 681
- Поени од реакции
- 580
Кога ќе ми текне само дека можевме ние да го земаме Бенитез, нели имаше шпекулации за тоа. :kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јуве гази, Интер се враќа во нормала и игра исто како пред Калчополи. Работите си доаѓаат на свое место полека една по една. Изгледа дека нема да дојде крај на светот во 2012:pos2:
Јуве гази, Интер се враќа во нормала и игра исто како пред Калчополи. Работите си доаѓаат на свое место полека една по една. Изгледа дека нема да дојде крај на светот во 2012:pos2:
Па и пред Калчополи така стоеја работите. Интер се бореше за од 4-6 место, Јуве и Милан си ги делеа титулите и по еднаш им се убација Лацио и Рома, ај ќе ги додадам тука и Самп од девеесдруга. Значи како и да свртиш, работите си доаѓаат на свое место.Да да друже...Јуве гази, Интер паѓа, а титулата Милан ја зима:pos2:
Да да друже...Јуве гази, Интер паѓа, а титулата Милан ја зима:pos2:
да се надеваме п.с ново аватарче:pos2:И милан ќе падне ќе видиш ... Само Ибра ги спасува ќе се повреди па ќе ги прашам што ќе прават после
да не го доби на кладба :pos2:п.с ново аватарче:pos2:
Кога ќе ми текне само дека можевме ние да го земаме Бенитез, нели имаше шпекулации за тоа. :kesa:
Овие Наполи ме нервирет многу, тешко ќе биде таму. -_-