Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ч Е С Т И Т О П О Б Е Д А ! ! ! ФОРЦА ЈУВЕ

-

Честитки за победата.Сега сме на третото место на табелата и само наполи може да не стигне и интер ако тепаат 7-0 денес.Наполи со болоња би требало да тепаат ама не е битно важно ние да играме добро, кога тогаш ке кикснат тие.Ние да не кикснеме е битно

Заслужена победа добро што не примија гол следни Фиорентина

Прво честито победа заслужена беше во секој поглед и секој играч одигра на високо ниво освен Јакинта ... Иначе Мело ми беше најсмешен кога се тркалаше 10 метри кога беше фаулиран во 90та од Лука Тони ... Се сложувам дека имаме најдобра креативна средина и супер е вака што Маркизио игра лево крило (али не класично) ... Ваквата формација и поставеност со прекрасниот Красич ќе газиме до крај на Сериа А ...
п.с Се решив ГГ да ја играм и баш сега не примивме гол хахахаха (али ме радува фактот што не примивме гол)

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/match/48785/genoa-vs-juventus/report

Не бев во можност да го гледам мечот ама според постовиве што ги читам супер сме изиграле. Ме радува што се враќаме од гостувањево со 3 бода, камбек со погодок од страна на Красиќ :vozbud: и според мене најбитно што не сме примиле гол. Ај па ако е некој во можност нека закачи линк од утакмицава ... Честито Победа !

Красич доби 2 натпревара суспензија поради симулација а за што е ова од ето, не доби ниту жолт, колку пропадната лига е сериа а :toe:

Красич доби 2 натпревара суспензија поради симулација а за што е ова од ето, не доби ниту жолт, колку пропадната лига е сериа а :toe:

има анти пропаганда против јуве :toe: ето требеше црвен да јајт и 3 4 меча суспензија

Сецето ми се полни коа го пушат овие од Интер.У фан клуб сеа им е релаксирано се,кулираат (барем на форум):pos2:

има анти пропаганда против јуве :toe: ето требеше црвен да јајт и 3 4 меча суспензија
Можеби судијата ''не забележал'' ,ама затоа ке видиме дали и колку натпревари ке го суспендираат, сепак зависи од тоа колку Морати е спремен да ''реагира''.

Инаку денес покажавме уште еднаш дека ГРАНДЕ,со право се враќа пред името на ЈУВЕ.... нека цркнат душманите .... ФОРЦА ГРАНДЕ ЈУВЕЕЕ :smir:

Искрено јас не се замарам со другите екипи битно мене ми е исполнета душата со прикажаната игра и пристапот на играчите и конечно после 2 години гледаме еден силен Јуве со нашата традиционална 4-4-2 формација и нормално нашето најсилно оружје - средината

И Красиќ тогаш не доби жолт ама после 2 ги одмори,искрено се надевам дека и Ето ќе испие таква казна.

Соренсен ни е на позајмица или не? Ѕвер е дечково :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom