Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Среќа што Красич ги даде петте гола против Милан и Чезена. Да не беше тој тешко дека ќе освоевме 6 бода од тие два меча.

Милан без Ибра ги исплеска Лече па автоматски муабетов дека Милан зависи од Ибра ви пропаѓа во вода (бар според твојов факт)

Ве тепавме и без Красич,така да не зависиме од него :helou:

незнам вие кого сте тепале, ама таа победа на Јувентус верувам дека ни самите фанови сеуште неможете да си ја објасните

Kaко заврши последната Милан-ЈУВЕНТУС? :ojea::pehar:

1. Mилан 29
...
4. Јувентус 23

ај кулирајте и поштедете ме од пишување

што им значи ова,демек ќе не јадат за појадок?:)

п.с. Тони пичко!:)

Attachments

• 610x.jpg
    610x.jpg
    84,9 KB · Прегледи: 12
  • 610x1.jpg
    610x1.jpg
    79,1 KB · Прегледи: 11
  • x610.jpg
    x610.jpg
    131,7 KB · Прегледи: 11
^^ Незнам за вас ама јас сум за позајмица на Бензема. И онака не добива шанса кај Мурињо а имам некое претчувство дека ќе гази во Италија. После ако го бива може да го откупиме.

Брат не е така лесно да го купиме .. На лето треба првин да одвоиме 30 милиони за Аквилани и Кваљарела (нормално доколку сакаат да ги откупат а мора да ги откупат бидејки ѕверови се овие двајца) башка ако сакаме да ги задржиме Мота, Пепе и Соренсен ...

Милан без Ибра ги исплеска Лече па автоматски муабетов дека Милан зависи од Ибра ви пропаѓа во вода (бар според твојов факт)

незнам вие кого сте тепале, ама таа победа на Јувентус верувам дека ни самите фанови сеуште неможете да си ја објасните

1. Mилан 29
...
4. Јувентус 23

Не замарај:)

п.с.

Marco Motta 5.5

Gave a decent account of himself for the best part of an hour and eventually made way for Sorensen as fatigue started to kick in.

Sorensen 6.5

The youngster made a second half entry and didn’t disappoint by giving another mature performance on the right.

Мота дрво!
Соренсен звер!

1. Mилан 29
...
4. Јувентус 23

сакаш да ти ја објаснам???Тактичи си попивте сексање на сред Сан Сиро.

п.с. Далеку е Мај месец.:pipi:

Брат не е така лесно да го купиме .. На лето треба првин да одвоиме 30 милиони за Аквилани и Кваљарела (нормално доколку сакаат да ги откупат а мора да ги откупат бидејки ѕверови се овие двајца) башка ако сакаме да ги задржиме Мота, Пепе и Соренсен ...

Забораваш дека можи на рати ?? и дека од наредниот трансфер период дека можи на рати да се отплајка ???секој играч јас така знам така да уживај

Јас би купил некој од Хамшик,кавани или Лавеци.како само одиграа вечерва лудница!!!!!!!!!!!!

1. Mилан 29
...
4. Јувентус 23

ве победивме умешно шо појке од 1 гол на натпревар немојте да дајте :smir::tv:

Јас мислам дека треба Мело да го изберат играч на годината во Италија ... Дечкото е страшен мотиватор, јак деструктивец и што е карактеристично дава јаки и прецизни пасови (дури и од 30 метри) ...

1. Mилан 29
...
4. Јувентус 23

Да дојди некој навивач на Бари да ми збора овде ок ама на Милан дај не прај мајтапи радвај се таму.

Јас би купил некој од Хамшик,кавани или Лавеци.како само одиграа вечерва лудница!!!!!!!!!!!!
замена на Пепе со Хамшик би била добра зделка.....Мота сигурно нема да биде задржан,тешко дека и пепе ќе остани во тимот по неговите скромни настапи...

Не би било лошо Пепе да се откупи. универзален е играч и секогаш може да пополни некоја дупка на крилните/бековските позиции. (Секако како втор избор)

1. Mилан 29
...
4. Јувентус 23

поштеден си од пишување-немој да се брукаш повеќе :back:

Не би било лошо Пепе да се откупи. универзален е играч и секогаш може да пополни некоја дупка на крилните/бековските позиции. (Секако како втор избор)

Добро мислење, држи вода .. ама некако за шампионски тим (до година фала богу ќе го доградуваме за напредок) не би го земал Пепе ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom