Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака ако продолжиме и Лига Европа е далеку:haha: Кога ќе ми текне какви потези направи Ферара вечерва ми се смее кога веќе се помирив од поразот ќе се смеам. Ах бре Чиро Чиро кој те учеше вака:haha::haha::haha:
утешителот :uvo:
ова беше резил![]()
Европа Лига продолжува со нокаут мечеви или има уште едни групи ?
можеби победата над интер ќе ја извади сезоната-нормално ако се превземи првото место-се друго е дебакл!!! потсети се на трансфер периодот и милиончињата потрошени(вклучувајќи го и амару од ланската трансфер листа!)ne si valjda do tolku , pa ne ja svakas ironijata...
mozda vakvive neuspesi ke se pokazat dobri za klubot... mozda posle ova ke se slucat nekoi pogolemi promeni... ako ne Elkan moze uste utre da go prodade klubot , poso toj e najmnogu kriv za momentalnata sostojba... da mu go spoebam mamiceto , ke srusi se sto izgradia negovite prethodnici...
so nokaut , 16tina finale...
jas ne ni planiram da go gledam to sranje...
можеби победата над интер ќе ја извади сезоната-нормално ако се превземи првото место-се друго е дебакл!!! потсети се на трансфер периодот и милиончињата потрошени(вклучувајќи го и амару од ланската трансфер листа!)