Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немој те молам.Зарем веруваш во тоа?Нема шанси ама сепак ајде ке го правиме овој муабет после некое време кога ке дојде време јуве да заигра во лига на европа.Сепак не верувам братчиња.Губам верба во квалитетот на клубов ..Цел живот сум бјанконеро и ова не ми се случило да го почуствувам.ОД срам исклучив уште 20 минути пред крај и не догледав.
Песимизам ... најлошо нешто!
Со квалитетен состав и промелниви игри клубот не успева ама малку да се консолидира и да не ги менува шпицовите секој божји меч нова двојка да стартува.... ќе бидне нешто

Катастрофа толку слабо не сум го гледал Јуве 9 години сум за Јуве и не памтам таква катастрофа да му се десило Чиро слободно може да си спакува куферите и да го нема на 1-1 резултат го вади Дел Пиеро го става Поулсен ке се брани човекот ке чува резултат ете ти сега чувај к.. Заслужено Баерн не направија испуфана краставица :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

На здравје момци, со таа мивтарска игра - лига европа. Очекувам отказ од некои луѓе...
Спортски поздрав до навивачите на Минхен, и честитки за маестралната игра вечерва... Заслужено!

Чито е крив за се замо Чиро играчите не се ни најмалку виновни (некои можеби во одредени моменти) ама најмногу Чиро се надевам од утре нема да го гледаме веќе кој и тренер да беше вака глупаво немаше да изигра а тоа и вие го знаете:tapp: на 1-1 вади напаѓач става средина (демек да чува) на 1-2 вади средина става напаѓач (демек да нападне и да даде гол си мислиш ова ПЕС е ) и толку се расипа цела игра и играчите сватија дека не се моќни веќе:toe::tapp:

Утре одам во Торино и му бацувам копачките на КАСЕРЕС !!!!

...

Ajmooooooooooooooooooooooooo ova ne e kraj na svet ke si osvoime Liga Evropa:helou: i Calcio

Caceres e super igrac toj i kielini -sissoko igraat so srce drugite se za :drk:

Утре одам во Торино и му бацувам копачките на КАСЕРЕС !!!!

...

Само Касерес и Канаваро изиграа. Канаваро ваков таков , предавник незнам што али заедно со Касерес најмногу се бореше.

Да ти ебам Чиро Ферара, осетив во последно време дека не го бива, али дека до толку не го бива сега видов. Големи честитки до Баварците ни покажаа како се игра!

П.С. 1-4

Не е до толку до Чиро играчите беа ПРЕМОРЕНИ од мечот со Интер.Е сега дека направи некои тактички грешки направи,јбг.

Вака ако продолжиме и Лига Европа е далеку:haha: Кога ќе ми текне какви потези направи Ферара вечерва ми се смее кога веќе се помирив од поразот ќе се смеам. Ах бре Чиро Чиро кој те учеше вака:haha::haha::haha:

Ako utre paga inter kak da otisol juventus

Вака ако продолжиме и Лига Европа е далеку:haha: Кога ќе ми текне какви потези направи Ферара вечерва ми се смее кога веќе се помирив од поразот ќе се смеам. Ах бре Чиро Чиро кој те учеше вака:haha::haha::haha:
Covekot navistina zgresi ali i igracite se gledase deka nemaat konducija ....................

aj cestito pobeda:D:D:D se gledame drugata god mislam ak se plasirate,e bati ciro ferara aber nemat samo na izgubi ojte so nego,a imate nekoj dobri igraci i dzabe e ko nemate trener ubav:baeh:

Море немој Песото па да се фрле од 3 спрат како кога испаднаја овие у серија Б ....Абе јуве јуве оти ми правеш непотребни нервози.:nenene:

Чудо, не ги направи неговите DEFAULT SUBSTITUTIONS.
Де чеље и остали.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom