Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море ја глеав и до последна минута рацете ми се тресеа....коа дадоа нашиве гол...па коа почнав да урлам по дома...и по 2 секунди ко ме спука некоја чудна паника...неможев да се контролирам одвај чекав да свирне судијата...и конечно алелуја!

И мене ... малку ми се тресеа на празно, малку на лаптопов ... арно што преживеа, сега него ќе го жалев:pos2:
И уште не ми се верувааааааааааа! Леле што ќе се прави со овие радости!!!
Forzaaaaaaaaaa Juveeeeeeeee:cug::je::zver::bravo::olee:

prvo, да не беше судиската грешка за вториот жолт на јакинта, сигурен сум дека без проблеми ќе беше издвојувана победата и ова е стварно огромна победа, да играш 70-тина минути со 10 играчи и тоа после 120 минути од купот . . . . бравo
второ, пофалби за тиаго и каморанези зашто им беше прв натпревар после повредите и изиграа многу добро, а од останатите десетка за буфон, амаури и сисоко
трето, после ваква победа сигурен сум во победничка серија од најмалку 5 натпревари

forza juve

Лелелелеелелелелле ПОУЛСЕН!!!!!!!! Ете го, знаев дека ќе ја реши, за време на корнерите, си повторуав у себе, овој ќе ја реши... И стварно... нененен не ми се веруе!!! Вака онака, 3 поени си зедовме. Ајт!!!!!! И да, Амаури, Џиџи, Тиаго, Недвед и секако ПОУЛСЕН ЅВЕРОВИ!!!!!! ФОРЦА ЈУВЕ!

Ме уништи интернетов денес! И така цела раскурчена, додека пцуев се` што ми текна, прв ми се отвори форумов и ве читам гол!!!!!!!!!!! Ќе си пукнев од мака, веќе почнав да губам надеж дека незнаев уште колку минути има и до каде се! Леле бравооооооооо!!!
Forza Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Подобро да не си ги глеала последните минути незнаев што да направам после голот на Полусен уште се смеам ко мрднат и не ми се верува дека у 92 се спасивме:pos2:
п.с Гарфилд го заборави Тиаго;)

Нека ни е честита победава ама играта ни е за нигде. Тренеров со измениве скаран е, се налутиле вчера на тренинг. Ич не ме бендисва играта на Јуве ама тоа е, на денешниов меч Катаниа требаше да тепа ама среќата беше на наша страна. Од играчите мозам да го издвојам Амаури, многу добро изигра дечкото а кај Каморанези се чуствува тоа што подолго време беше надвор од терените, слаба игра, не е истиот од пред повредата.

Подобро да не си ги глеала последните минути незнаев што да направам после голот на Полусен уште се смеам ко мрднат и не ми се верува дека у 92 се спасивме:pos2:
п.с Гарфилд го заборави Тиаго;)
Додадено. :) Супер изиграа и он и Каморанези, со оглед на тоа што штотуку се враќаат по подолга пауза. И момо беше супер... Едино Григера и Молинаро потфрлија денес, другите горе доле добри беа..

prvo, да не беше судиската грешка за вториот жолт на јакинта, сигурен сум дека без проблеми ќе беше издвојувана победата и ова е стварно огромна победа, да играш 70-тина минути со 10 играчи и тоа после 120 минути од купот . . . . бравo
второ, пофалби за тиаго и каморанези зашто им беше прв натпревар после повредите и изиграа многу добро, а од останатите десетка за буфон, амаури и сисоко
трето, после ваква победа сигурен сум во победничка серија од најмалку 5 натпревари

forza juve

за Камора не се сомневав дека ќе изигра топ,тој ми е меѓу омилените играчи,ама Тиаго и подобро изигра отколку што очекував,се глеа дека има сеа поголема самодоверба,супер изигра,сите играа добро само одбраната беше многу конфузна,и како што реков,да не беше Буфон ќе го јадевме јако,3-4 чисти гола спаси

Сега следно коло да не победи Интер само, а ние најнормално да извојуваме нова победа!!

Лелелелеелелелелле ПОУЛСЕН!!!!!!!! Ете го, знаев дека ќе ја реши, за време на корнерите, си повторуав у себе, овој ќе ја реши... И стварно... нененен не ми се веруе!!! Вака онака, 3 поени си зедовме. Ајт!!!!!! И да, Амаури, Џиџи, Тиаго, Недвед и секако ПОУЛСЕН ЅВЕРОВИ!!!!!! ФОРЦА ЈУВЕ!
Хаха, тебе те чекав како најголем фан на Поулсен. Радости до небо а? :pos2: Супер изигра сите. Немој да заборавате дека игравме со 10 играчи цела утакмица.
Оваа утакмица може да се забележи дека Недвед се враќа во форма, исто и Тиаго. Каморанези верувам дека наредната утакмица ке ја изигра цела, Бидејќи оваа Раниери не сакаше да ризикува. Многу сме појачани со Каморанези, како струја е брз, креативен, создава шанси и го намести првиот гол. Се враќаат надежите за Титула

А како доби Јакинта за 2 мин 2 жолти?

Хаха, тебе те чекав како најголем фан на Поулсен. Радости до небо а? :pos2: Супер изигра сите. Немој да заборавате дека игравме со 10 играчи цела утакмица.
Оваа утакмица може да се забележи дека Недвед се враќа во форма, исто и Тиаго. Каморанези верувам дека наредната утакмица ке ја изигра цела, Бидејќи оваа Раниери не сакаше да ризикува. Многу сме појачани со Каморанези, како струја е брз, креативен, создава шанси и го намести првиот гол. Се враќаат надежите за Титула
Хахахаха. :) Добри беа сите, реков, со оглед на фактот дека со 10 играчи, супер беа.

А како доби Јакинта за 2 мин 2 жолти?
Даде гол и го соблече дресот -прв жолт, А вториот само што тргнаа катанија од центар го собра со клизачи противникот и толку.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom