Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДА БЕ. се виде пред 2 минути. Овој гол паѓа на негова душа. Таква топка не се одбива. со 3 на саат идеше а он ја одбива.
Mame mu e**m na sudijata. Zaradi nego sega Juve ne smee da napadne. Ja zaeba utakmicata. Mozebi ne se primetuva deka sme so igrac pomalce ama nekako pretpazlivo mi igraat i toa ne e toa sto sakam da go gledam od Juve. Za nekolkute predhodni mecevi sami si bea krivi ama vo slucajov kriv e SUDIJATA.
Tolku od naseto izdrzuvanje so igrac pomalce. A da "mnogu dobra" intervencija od Buffon, prosto sum vooduseven.:kesa:
ДА БЕ. се виде пред 2 минути. Овој гол паѓа на негова душа. Таква топка не се одбива. со 3 на саат идеше а он ја одбива.
Да не се повреди повторно, затоа а и Маркиони ако почне со дриблинзите негови немаше да беше лошо, Амаури се труди 100%, а за примениот гол крива беше обраната посебно Молинаро на таа страна ја одби топката Буфон и таму немаше никој да ја исфрли а требаше да стигне Молинаро или Легро, Буфон не беше ни најмалку крив за оваа, одбниената топка не се факаше жива не гледате ФИФА, таму е другоНе би го кривела Буфон. Кај можеше да стане и да ја фати пак истата топка, која никој друг не ни проба да ја сопре.
Зошто излезе Каморанезиииииииииии:nesum:
Ајде сега Поулсен само долги топки до Амаури за да се земе нешто иначе така ништо не бива се браниме, и Торпедо само Амаури е напред што да прави да предаде назад, не се прај туп.
ranieri glupco pravi zameni , amauri nema pojma od zivotot be neli gledas, sam napred eden na eden nema dribling :nerv::nerv: