- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.875
- Поени од реакции
- 4.140
Ах овој наш драг тим.... Ми го скратија животот за 10 години...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море ја глеав и до последна минута рацете ми се тресеа....коа дадоа нашиве гол...па коа почнав да урлам по дома...и по 2 секунди ко ме спука некоја чудна паника...неможев да се контролирам одвај чекав да свирне судијата...и конечно алелуја!
Подобро да не си ги глеала последните минути незнаев што да направам после голот на Полусен уште се смеам ко мрднат и не ми се верува дека у 92 се спасивме:pos2:Ме уништи интернетов денес! И така цела раскурчена, додека пцуев се` што ми текна, прв ми се отвори форумов и ве читам гол!!!!!!!!!!! Ќе си пукнев од мака, веќе почнав да губам надеж дека незнаев уште колку минути има и до каде се! Леле бравооооооооо!!!
Forza Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Додадено.Подобро да не си ги глеала последните минути незнаев што да направам после голот на Полусен уште се смеам ко мрднат и не ми се верува дека у 92 се спасивме:pos2:
п.с Гарфилд го заборави Тиаго![]()
prvo, да не беше судиската грешка за вториот жолт на јакинта, сигурен сум дека без проблеми ќе беше издвојувана победата и ова е стварно огромна победа, да играш 70-тина минути со 10 играчи и тоа после 120 минути од купот . . . . бравo
второ, пофалби за тиаго и каморанези зашто им беше прв натпревар после повредите и изиграа многу добро, а од останатите десетка за буфон, амаури и сисоко
трето, после ваква победа сигурен сум во победничка серија од најмалку 5 натпревари
forza juve
Хаха, тебе те чекав како најголем фан на Поулсен. Радости до небо а? :pos2: Супер изигра сите. Немој да заборавате дека игравме со 10 играчи цела утакмица.Лелелелеелелелелле ПОУЛСЕН!!!!!!!! Ете го, знаев дека ќе ја реши, за време на корнерите, си повторуав у себе, овој ќе ја реши... И стварно... нененен не ми се веруе!!! Вака онака, 3 поени си зедовме. Ајт!!!!!! И да, Амаури, Џиџи, Тиаго, Недвед и секако ПОУЛСЕН ЅВЕРОВИ!!!!!! ФОРЦА ЈУВЕ!
Хахахаха.Хаха, тебе те чекав како најголем фан на Поулсен. Радости до небо а? :pos2: Супер изигра сите. Немој да заборавате дека игравме со 10 играчи цела утакмица.
Оваа утакмица може да се забележи дека Недвед се враќа во форма, исто и Тиаго. Каморанези верувам дека наредната утакмица ке ја изигра цела, Бидејќи оваа Раниери не сакаше да ризикува. Многу сме појачани со Каморанези, како струја е брз, креативен, создава шанси и го намести првиот гол. Се враќаат надежите за Титула
Даде гол и го соблече дресот -прв жолт, А вториот само што тргнаа катанија од центар го собра со клизачи противникот и толку.А како доби Јакинта за 2 мин 2 жолти?
Prvo go soblece dresot za golot, posle startuvase i dobi vtor zolt. Spored mene prestrogo ama toa e. :pos2::pos2::pos2: apec me pretrkaА како доби Јакинта за 2 мин 2 жолти?