- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.921
- Поени од реакции
- 4.327
Ах овој наш драг тим.... Ми го скратија животот за 10 години...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море ја глеав и до последна минута рацете ми се тресеа....коа дадоа нашиве гол...па коа почнав да урлам по дома...и по 2 секунди ко ме спука некоја чудна паника...неможев да се контролирам одвај чекав да свирне судијата...и конечно алелуја!
:bravo:
lee:Подобро да не си ги глеала последните минути незнаев што да направам после голот на Полусен уште се смеам ко мрднат и не ми се верува дека у 92 се спасивме:pos2:Ме уништи интернетов денес! И така цела раскурчена, додека пцуев се` што ми текна, прв ми се отвори форумов и ве читам гол!!!!!!!!!!! Ќе си пукнев од мака, веќе почнав да губам надеж дека незнаев уште колку минути има и до каде се! Леле бравооооооооо!!!
Forza Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()

Додадено.Подобро да не си ги глеала последните минути незнаев што да направам после голот на Полусен уште се смеам ко мрднат и не ми се верува дека у 92 се спасивме:pos2:
п.с Гарфилд го заборави Тиаго![]()
Супер изиграа и он и Каморанези, со оглед на тоа што штотуку се враќаат по подолга пауза. И момо беше супер... Едино Григера и Молинаро потфрлија денес, другите горе доле добри беа..prvo, да не беше судиската грешка за вториот жолт на јакинта, сигурен сум дека без проблеми ќе беше издвојувана победата и ова е стварно огромна победа, да играш 70-тина минути со 10 играчи и тоа после 120 минути од купот . . . . бравo
второ, пофалби за тиаго и каморанези зашто им беше прв натпревар после повредите и изиграа многу добро, а од останатите десетка за буфон, амаури и сисоко
трето, после ваква победа сигурен сум во победничка серија од најмалку 5 натпревари
forza juve
Хаха, тебе те чекав како најголем фан на Поулсен. Радости до небо а? :pos2: Супер изигра сите. Немој да заборавате дека игравме со 10 играчи цела утакмица.Лелелелеелелелелле ПОУЛСЕН!!!!!!!! Ете го, знаев дека ќе ја реши, за време на корнерите, си повторуав у себе, овој ќе ја реши... И стварно... нененен не ми се веруе!!! Вака онака, 3 поени си зедовме. Ајт!!!!!! И да, Амаури, Џиџи, Тиаго, Недвед и секако ПОУЛСЕН ЅВЕРОВИ!!!!!! ФОРЦА ЈУВЕ!
Хахахаха.Хаха, тебе те чекав како најголем фан на Поулсен. Радости до небо а? :pos2: Супер изигра сите. Немој да заборавате дека игравме со 10 играчи цела утакмица.
Оваа утакмица може да се забележи дека Недвед се враќа во форма, исто и Тиаго. Каморанези верувам дека наредната утакмица ке ја изигра цела, Бидејќи оваа Раниери не сакаше да ризикува. Многу сме појачани со Каморанези, како струја е брз, креативен, создава шанси и го намести првиот гол. Се враќаат надежите за Титула
Добри беа сите, реков, со оглед на фактот дека со 10 играчи, супер беа.Даде гол и го соблече дресот -прв жолт, А вториот само што тргнаа катанија од центар го собра со клизачи противникот и толку.А како доби Јакинта за 2 мин 2 жолти?
Prvo go soblece dresot za golot, posle startuvase i dobi vtor zolt. Spored mene prestrogo ama toa e. :pos2::pos2::pos2: apec me pretrkaА како доби Јакинта за 2 мин 2 жолти?