Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што да се каже за мечов.. Ептем тежок натпревар со симптоми на 92 минутно срцеклоцање:pos2: Победа си е победа.. Слатка одмазда за минатата полусезона!! Честита победа и сега да ве видам књеајте за Полсен... За 5 минути му пушти топка со очи на Амаури и му го закачи колку што му е долг на овие од Катаниа.. Судиите боза.. Послабо суден натпревар немам видено до сега.. Катастрофа!! FORZA JUVE и Честита победа!!

ajneka ni e cetito pobeda so 10 igraci izigravme super samo odbranata zaebava no buffon e tuka:D tiago se vraka u forma i camoranesi e u top forma isto nedved ,poulsen izigra solidno za 10 min sissoko kinese po sredina amauri odlicno samo mozese bar da se potrudi podobro da gi iskoristi topkite ama vo sekoj slusaj pobeda si e pobeda povtorno vo trka za titulata:vozbud::vozbud::smir:

Уште не ми се верува ПОУЛСЕН !!!!!!!!
Мојот играч и ја као Гарфилд си викав дека Поулсен ке ја реши ама не со гол мислев некоја добра асистенција но ја реши браво, многу сум среќен поради голот на Поулсен, конечно и ние да имаме среќа а не другите да се спасуват во 96тата минута еве и на нас среќата ги прати храбрите. За да ги пофалиме ги пофалувам Џиџи кој не спаси во некои ситуации и тој не беше крив туку одбраната подзаборави пред се дуелот на Григера, и таму Молинаро не се врати брзо од одбиената топка на Буфон да реагира како и да е и Тиаго и Сисоко во средниот ред се мачеа се трудеа сакаа да постигнат гол, се гледа дека Тиаго сака да постигне гол но не му успеваше Сисоко ѕвер за се се бори чоекот дури и дриблаше средината беше негова. Амаури, некој кој кажа дека треба да се вади дека е тупак ГРЕШИ, Торпедо можеш ли ти со 4рица да се снаоѓаш во напад тоа го направи Амаури се трудеше максимално дриблаше по нешто и се градеше чекаше корнер или прекршок и немој да го вредите сите воздушни дуели ги доби на средината Амаури, Поулсен му давам чиста 10ка за исиграните 6 минути, го пратев убаво им сече 3 топки на средината од која едната беше подолга акција и беше гол, имаше шанса и тој од центаршутот на Недвед да направи нешто ама не доволно ја потфати, среќен сум што победивме со играч помалку и тоа немавме напаѓач беше голем хендикеп.

Имам речено, и пак ќе речам дека Италијанскиот фудбал е оној правиот за Поулсен..Посебно нашиот напад е така структуиран, при што напаѓачите ни се високи, и претежно се добри со глава (Амаури, Јакинта и Трезеге) а Поулсен е мајстор за тие високи додавања, така да сметам дека Раниери тоа ќе знае да го искористи..Минатиот натпревар од Купот против Наполи, Поулсен изигра маестрално, еве овој натпревар го постигнува својот деби гол за Јувентус, така да сметам дека заслужува да добие место во стартните 11 наредниот меч...

Исто така, задоволен сум од Тиаго, се гледа дека игра со повеќе самодоверба и супер би било ако се врати во формата во која играше во Лион, а ако продолжи така мислам дека на прав пат е !!!

Сисоко изигра на своето ниво, ама од кога го доби жолтиот картон се плашеше да влегува во дуели..

Џиџи Буфон
не треба да се коментира.. Феноменално избрани..Во вистинското време, на вистинското место
Винченцо Јакинта - Јас искрено го сваќам човекот..Преседа на клупа повеќето натпревари, и сега влегува во стартните 11 и дава гол, од радост го слекува дресот, и од преголема возбуда прави фаул за жолт картон..Како и да е , се радувам за него, иако направи таков непромислен потег..
Амаури - супер изигра, иако не постигна гол..Имаше добри пробивања, и обиди да го загрози голманот на Катанија..Иако нема постигнато гол во последниве натпревари сепак не се откажува..Верувам во неговите способности!!
Недвед - Просечен натпревар
Маркиони
- Слабо некако, незаинтересирано, губеше топки на лесен начин..

Да не добиеше црвен картон Јакинта веројатно немаше да биде неизвесно.. Но голем клуб се гледа во тешките позиции..
Традиционално во Калчото е многу тешко да победиш Сицилијанска екипа во Сицилија, и тоа кога ќе надоврзиме дека игравме со играч помалку скоро цел натпревар, и кога ќе ги надоврземе оние 120 минути против Наполи во Куп натпреварот...

Судиите судеа катастрофално..Не ги коментирам ама судеа ептен лошо...

Раниери требаше порано да реагира со измените, а не да чека 80 минута да го стави Поулсен кој сметам дека требаше да влезе многу порано...

Kako i da e cestito pobeda. 3 boda proknizeni koi ne vratija na 2 mesto na tabelata ako ne se lazam. Ama veke krajno vreme e Ranieri da go izvadi Nedved i da mu ukaze sansa poveke na Giovinco. Ednostavno poslednite utakmici go nema nikade Nedved.

fala bogu trgna vozot ajde majstori prodolzete samo taka naredno kolo pobeda a posakuvam inter -milan derbito da zavrsi nereseno taka bi bilo najdobro za nas

dobro e se iskubavme na sreka poulsen go resi natprevarot,svaka cast mi se napolni dusata na krajot, inace toa sto rekov pregeska za amauri izigra da ne rekov nisto megutoa mislata mi bese ranieri da napravi zamena posto i taka ne mu odese na amauri driblase megutoa ne mu odese mnogu, posto sam bese vo napadot, trebase ranieri da napravi zamena porano pa da igraa na nafrleni topki kade amuri pojke ke dojdese do izraz, megutoa sto e tuka e pobeda 3 boda. od ranieri ne su m zadovolen, golot go dadovme na sreka ne sakase i ovojpat megutoa neka go pustese trezege malku koga na amauru ne mu odese vo napadot, mozese da osvezi malku i so giovinko na mesto od nedved, ali toa e bravo poulsen bravo juve.FORCA JUVE
naredno kolo navivam i za milan pokraj juve

tri boda si se tri boda.ne e bitno dali so losa ili dobra igra vazno se vrativme na 2 mesto.i jas sakam nereseno inter i milan vo megusebniot duel.do dusa moze i da tepa milan ama pod uslov i nie da tepame u nedela na domasen teren protiv sampdoria.a da mecot so sampdoria ke g davaat na OBN vo zivo taka da ke gleame Juve.:smir::smir::smir:

tri boda si se tri boda.ne e bitno dali so losa ili dobra igra vazno se vrativme na 2 mesto.i jas sakam nereseno inter i milan vo megusebniot duel.do dusa moze i da tepa milan ama pod uslov i nie da tepame u nedela na domasen teren protiv sampdoria.a da mecot so sampdoria ke g davaat na OBN vo zivo taka da ke gleame Juve.:smir::smir::smir:

На која кабловска си ти?Пошто ја мислам дека на оваа мојава кабловска ја нема ОБН.

На која кабловска си ти?Пошто ја мислам дека на оваа мојава кабловска ја нема ОБН.

na telekabel u aerodrom ziveam.vidov na teletext ja davaat u nedela u 15:00 casot.do seag nikad ne izlazale koa pisale deka ke ja davaat.:smir::smir::smir:

na telekabel u aerodrom ziveam.vidov na teletext ja davaat u nedela u 15:00 casot.do seag nikad ne izlazale koa pisale deka ke ja davaat.:smir::smir::smir:
Ама и на телма ке ја даваат, Спомна овој голтаров коментатор дека од 15 во недела Јувентус ке ја давале.

Sledno kolo mora da se pobedi Sampdoria ama mora i da se popravi igrata koja e mnogu siva. Preku k*r mi se mecevi vo koi Juve mi go skratuvaat zivotot za nekolku godini.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom