Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересна изјава на Трезеге во пресрет на дуелот со Каљари:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I will be returning to the Stadio Olimpico after four months,” Trezeguet said in Tuttosport.
“I don't know whether I have the legs to play 90 minutes at this stage, but I'm glad I got to play against Udinese.
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
“Would I enjoy a trident with Amauri and Alessandro Del Piero? I would play in defence to get on the pitch.
[/FONT]
'Се враќам на олимпискиот стадион после 4 месеци...Не знам дали сум подготвен да играм цели 90 минути во оваа фаза, меѓутоа мило ми што што влегов во игра против Удинезе. Дали би ми годело ако играме со три шпица, во тандем со Амаури и Дел Пиеро? Море јас би играл и во одбраната само за да влезам во игра..'

Од далку се гледа човек кој игра со срце за својот клуб, на кого му е поважен тимот и разултатите на тимот од се останато. На почетокот на сезоната Буфон кажа дека на останатите фудбалери кои не се залагале доволно им пуштил цд-иња со игрите на Трезеге за да им покаже како се игра си срце за својот клуб. Трезеге е пример за останатите во како треба да се однесува секој фудбалер и како на секој треба тимот да му биде поважен е се останато...

trezege e covek kogo jas vo juve najmnogu go postuvam, samo da vleze vo ritam covekot pak ke kini mrezi so volej, spored gazzetta najaven e za prv sostav za vo sabota, i mislam deka treba da mu se dade sansa na takva utakmica so "poslab" protivnik da stekne malku samodoverba.

Ставрно треба да влезе ама незнам до каде е со проврдеата иначе многу придонесува за тимот ама сеапак тоа е тоа.

Повикани за со Каљари:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
6 Zanetti
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
21 Grgyera
22 Sissoko
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
42 Pinsoglio

Повикани за со Каљари:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
6 Zanetti
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
21 Grgyera
22 Sissoko
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
42 Pinsoglio

Џовинко го нема, да не е повреден нешто?

Giovinco, who was injured to his ankle, during the match at the Friuli will not be part of the squad for the match.

џовинко има повреда на зглобот

Znaci sepak ke gi gledame Del Piero-Trezeguet vo tandem so Cagliari. Iskreno bas me interesira kako ke funkcioniraat posle 4 meseci.

Znaci sepak ke gi gledame Del Piero-Trezeguet vo tandem so Cagliari. Iskreno bas me interesira kako ke funkcioniraat posle 4 meseci.

Дел Пиеро и Трезеге е најдобар тандем што сум го видел,се разбираат невидено,можеби ќе влезе во второ полувреме,а Јакинта да почне од почеток,тоа е моја желба:)

Јакинта и Трезеге се изгорени од желба да играат. Јас мислам дека треба да почнат Дел Пиеро-Јакинта а после да влезе Трезеге место Јакинта.
Јас типувам сигурна победа но ке видиме.
:oftopic: Знае ли некој во колку саат ја даваат репризата на Телма, зашто нема да бидам дома во 8 и 30. :(:nerv:

Јакинта и Трезеге се изгорени од желба да играат. Јас мислам дека треба да почнат Дел Пиеро-Јакинта а после да влезе Трезеге место Јакинта.
:oftopic: Знае ли некој во колку саат ја даваат репризата на Телма, зашто нема да бидам дома во 8 и 30. :(:nerv:
Мислам дека нема да имаш реприза иначе за болдираното се согласувам 100% едвај чекам да го видам стариот тандем во нападот:vozbud::vozbud::vozbud:

решение ти е, да ги викнеш од т-хоум, и макс тв да си ставиш, и гајле немаше!:smir: освен што ќе плаќаш по 2000, али ќе го намалат до лето:smir:

него, учев, не сум во тек, што е со амаури???

Нема шанси да почни Јакинта од почеток, ако не игра Трезеге сигурно ќе игра Амаури во тандем со Дел Пиеро.

Дел Пиеро и Трезеге е најдобар тандем што сум го видел,се разбираат невидено,можеби ќе влезе во второ полувреме,а Јакинта да почне од почеток,тоа е моја желба:)

И фактите говорат за тоа дека се најдобар тандем во италија на сите времиња пишуваше на гоал.цом летово али не успеав да го најдам линкот.

Добар тандем во нападот се ДелПиеро и Трезеге. Но не заборавајте на Амаури. 1 стрелец моментално,во фантастична форма. Си треба ротација. Алекс на клупа нека проба со Давид И Амаури во тандем:toe:

Одлично е ова со Трезеге :vozbud: ...мислам дека сите четворица напаѓачи се одлично спремни и имаме може најдобар звучен напад во моментов...очекувам сигурна победа утре :olee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom