Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да биде само формалност, на терен ќе има борба..По се изгледа Дел Пиеро - Амаури ќе биде нашиот стартен состав, па подобро е да се чека шанса на натпреварот да влезе Трезеге или Јакинта... Со силен мотив, да влезат во мечот без потценување, зошто Каљари се во форма и треба трезвено да се игра..Предноста е што сме на домашен терен..Занети не сакам да го видам во прв состав..Сисоко и Маркизо треба да го почнат натпреварот од првата минута, и Поулсен како замена, но се зависи од развојот на настаните и оглед на резултатот!

Нема да биде само формалност, на терен ќе има борба..По се изгледа Дел Пиеро - Амаури ќе биде нашиот стартен состав, па подобро е да се чека шанса на натпреварот да влезе Трезеге или Јакинта... Со силен мотив, да влезат во мечот без потценување, зошто Каљари се во форма и треба трезвено да се игра..Предноста е што сме на домашен терен..Занети не сакам да го видам во прв состав..Сисоко и Маркизо треба да го почнат натпреварот од првата минута, и Поулсен како замена, но се зависи од развојот на настаните и оглед на резултатот!
Ako ova e oficijalno za Del Piero i Amauri, nisto novo od Ranieri. Covekot ne mu dade ni malku odmor na Amauri ni vo edno natprevaruvanje kade sto ucestvuva Juve. Zatoa ne me ni cudi sto vo posledno vreme formata mu e vo nadolna linija. Koe normalno covecko sustestvo moze da izdrzi da igra na sekoj mec recisi bez zamena.

Вечер... очекувам победа од минимум 3-0... целосна доминација на Јуве, и нормално, заслужено освоени 3 бода...

Сега, сакам да споделам едно одлично направено клипче кое ме трогна... :)

:vozbud:

Раниери би можел во стартната постава да изведе феноменално трио во состав Дел Пјеро-Трезеге-Амаури кои заедно имаат 410 гола во Серија “А“.

Незнам зашто сте оптимисти дека Ако интер местел се ке излезе на виделина. Тоа нема да се случи. Морати има доволно контакти кои можат да издејствуваат секаква пресуда во корист на интер.
Мене ми е многу жал што се поретко и поретко ке гледаме фудбал. Се ке се сведе на пари и профити.Интер на Италијанската федерација годишно плаќа над 20 милиони. Епа тие истите не би си дозволиле место интер да дојде некој друг како на пример (Асколи) кој ке нема финансии да ги покрие сопствените трошоци. Ситуацијата со Јувентус беше друга и беше сценарио на дел од поглемите финансиски моќници во Италија, Тие беа во состојба да ги подмират трошоците настанати во Сериа А од испаѓањето на Јувентус, а потоа дупло да профитираат.(Како на пример Интер освои 3 поклон титули и го зема Ибрахимович за смешна сума, а сега вреди 70 мил.). За тоа Интер ги мразам повеќе од колку што го сакам Јувентус.
Ситуацијата во фудбалот нема да се измени, само ке иде на полошо. Добро сум запознаен со калчополи скандалот имам многу ноќи не преспиени и многу податоци собрани кои укажуваат на моќта на Морати и неговото окружување. А од ланското меснтење на натпревари се шпекулира дека интер е во корист од над 100мил. евра а бројките кои ги заработиле кладилниците се ненормално високи. И иди после уплати спортска.
Не го напаѓам само Интер, тука се и Милан,Реал,Вердер и уште многу други на кои на дресовите им пишува Bwin

Јако клипче, мајке ми... Сисоко изгина (како и увек):icon_lol:

Вечерва не очекува тежок натпревар. Каљари е незгодна екипа која им ја матеше водата и на двата тима од Милано. Без разлика кое напаѓачко дуо ке го постави Раниери очекувам голови од напаѓачите на кои крајно време им е да проработат, тука пред се мислам на Амаури. Кога сме веќе кај Амаури, поради повреда на Луи Фабијано, Амаури е повикан од Дунга за пријателскиот натпревар токму против Италија. Најверојатно тука паѓаат во вода сите надежи(а воедно и наши) дека Амаури ке игра за аѕурите...

Вечер... очекувам победа од минимум 3-0... целосна доминација на Јуве, и нормално, заслужено освоени 3 бода...

:pos2::pos2: клипот е топп,од кај го најде бе:) демек Ал Пачино го глуми Раниери а?:):) топовии

Клипов е закон... Тие шо разбираат англиски, нека заслушаат што им вика Ал Пачино на играчите. Уше да игравме со Интер, максимално ќе одговараше текстот што го вика... особено делот "the greatest battle of our life" :)

Клипов е закон... Тие шо разбираат англиски, нека заслушаат што им вика Ал Пачино на играчите. Уше да игравме со Интер, максимално ќе одговараше текстот што го вика... особено делот "the greatest battle of our life" :)

најјако беше кога Ал Пачино им вика " Треба да се бориме за секој сантиметар од теренот,да го парчосуваме секого кој ни е во близина" и тогаш го даваат Сисоко со неговата фаца како ги кине на терен:):)

еве Гарфилд само за тебе клипов,од истиот тип што го постирал клипот со Ал Пачино
јуве 300:drk: хахах

најјако беше кога Ал Пачино им вика " Треба да се бориме за секој сантиметар од теренот,да го парчосуваме секого кој ни е во близина" и тогаш го даваат Сисоко со неговата фаца како ги кине на терен:):)

еве Гарфилд само за тебе клипов,од истиои тип што го постирал клипот со Ал Пачино
јуве 300:drk: хахах

Го знам :) Го имав постирано коа играа Интер - Јуве. Имаше истиов тип направено вакво и за Јуве- Милан... Закон ги прави, секоја чест.. :)

Браво за клипот одличен е :D

klipov е од филмот Any Given Sunday (за американски фудбал), а вечер сигурен сум во победа, зашто кога играме дома во вечерен термин секогаш газиме.

натпреварот почнува во 20:45

Ако не тепате вечер вратете се пак во втора лига!

aj bez provokacii.ajde be Syn sredi sea so e ova:toe::toe::toe::toe:

Buffon,grygera,legrottaglie.chiellini,molinaro,marchioni,sissoko,marchisio,de cegile,del piero,amauri. sostavot na txt na rai uno.mi se ispolni zelbata da ne igra nedved vo prva postava.:smir::smir::smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom