Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу слабо одиграа ? :uvo::uvo: Ај пак 6 бода..абе има уште не ја губете надежта . :helou::helou::helou: Сетете си на минатата сезона кога интер бегаше 12 бода па на крај за малце ја зеде титулата. Има уште разберете. Ги пречекуваме на домашен терен неверувам да ги изгубиме 3те бода.

torpedo_tnt;2156242[U напиша:
]e duri sea ke im go bricime na inter so staklence,[/U] neznam sto planiraat ama vaka ne ja biva go nema delpiero od sloboden eve sea neka se drapaat ubavo so marcioni i poulsen i molinaro sampioni ne biduva

смешки еј цепажа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:. има уште многу да се игра немој да губиш надеж уште сега 6 бодови не се ништо

Pisete propalo kaj juventus:)

доста бе ти пропаднат у мозок си

ве ставив 3+ на ливче луге

жалам шо изгубивте ама ете

мора победа против интер да имате

ако сакаме да го симнеме од врвот на табела

Курец Ленче. Удинезе нема ќорава победа едно 16 утакмици и сега Јувентус губи од нив. :nerv: :zid: :zid:
Реков јас. Кога не игра Дел Пиеро не игра ни Јувентус. Не ја гледав утакмицата и за тоа нема да коментирам. Одиме понатака, се надевам поразов нема да влијае на понатамошните резултати.

прво полувреме не гледав зашто немав интернет. второ го гледав од 50 минута на скај спорт италија и на полувреме имало измена јакинта место маркиони, и игравме со формација 4-1-2-1 - средината беше сисоко позади, лево недвед, десно маркизио и полушпиц џовинко. е сега, цело полувреме некако напаѓаше јуве ама без шанси, на крај на утакмица јуве имаше десетина удари, а само 2 во рамки на голот заедно со пеналот. за вториот гол, недвед беше претрчан, изгуби топка и од контра ди натале 2-0. играта пак си остана иста, напаѓачка без шанси освен пеналот. трезеге влезе и не ја допре топката, поулсен си трчкаше ко на полесен тренинг, за разлика од сисоко. кога се ќе се собере од тоа што го видов(2-ро пол.) маркизио најдобро изигра, а тука беа и џовинко, јакинта и легротаље, а за недвед се виде по 100-ти пат дека не може да игра на потребното ниво 90 минути, а камоли 2 натпревари за 4 дена .

na koj mu teknala formacijata nek si ebe majkata , mora da se kupi nekoj nov igrac da ja osvezi igrata , Giovinco Del Piero Nedved tie nemozat da igrat 90 min , mada imame baja povredeni taka da maka mi e ali ne do tolku :kesa:

Se neka ide u kurac. Jas ja gledav na net i mnogu seckase, ama sekoj pat koga ke se povratese slikata Udinese ja imaa topkata u noze. Mamu im ebam prostacka sami si iskopaa grob. Pizdam!!! Pak neka ne go vika Del Piero ovoj kretenov Ranieri. Ama vazno NEDVED IGRASE!!! Abe so koj pamet ke brkaat titula so dinosaurus vo sostavot!:kesa::kesa::kesa:

E sega vakvi navivaci ne trebaat, imavme serija od i jas ne znam kolku meca bez poraz, jas iskreno bev siguren deka nema da pobedi Juvetus od edna pricina, predolgo bez poraz, i nezgoden protivnik kako Udinese koj pak nemase pobeda bog znae kolku vreme, so toj sostav dosta e i da sme na -6 od Inter, e golem uspeh, stignavme do 1 mesto vo grupa so Real Madrid ne e mala rabota, tolku se moznostite ....

E sega vakvi navivaci ne trebaat, imavme serija od i jas ne znam kolku meca bez poraz, jas iskreno bev siguren deka nema da pobedi Juvetus od edna pricina, predolgo bez poraz, i nezgoden protivnik kako Udinese koj pak nemase pobeda bog znae kolku vreme, so toj sostav dosta e i da sme na -6 od Inter, e golem uspeh, stignavme do 1 mesto vo grupa so Real Madrid ne e mala rabota, tolku se moznostite ....
Tokmu toa me nervira sto stignavme na nivo ekipa kako Udinese da se vadi od kriza so Juve. Ne pobedile nikoj tolku vreme i sega nasle koga da pobedat. Sto e Juventus? Moznost za prekin na crna serija? I nemoj da mi kazuvas kolkav navivac sum na Juve zatoa sto navivam za niv pred da se rodis i znam sto se uspesi i neuspesi a ova vecer e fijasko a ne neuspeh.

Интер долги години јадеше и уште ке го јаде. Недораснати дечиња не беа виделе титула одамна и сега се радуваат како како мало дете на играчка на секоја победа и секој кикс на Јуве(не сите ама 90% од интерашите). Но 27-те титули во нашите витрини доволно говорат за нивните 16 од кои 2 буквално "подарени" у раците.

И оваа сезона да не земеме титула не се разочарувам. Ке се склопат коцките како некогаш верувајте. Само треба трпение. Имаме младина која никој тим во Италија ја нема. Да не ги набројувам. За година-две ке бидеме 1 како секогаш.
За рејтингот и навивачите несакам да зборувам сите добро знаеме кој е бил,кој е и ке биде најдобар во Италија. Drughi 4 Life!

Позз

Tokmu toa me nervira sto stignavme na nivo ekipa kako Udinese da se vadi od kriza so Juve. Ne pobedile nikoj tolku vreme i sega nasle koga da pobedat. Sto e Juventus? Moznost za prekin na crna serija? I nemoj da mi kazuvas kolkav navivac sum na Juve zatoa sto navivam za niv pred da se rodis i znam sto se uspesi i neuspesi a ova vecer e fijasko a ne neuspeh.

Fijasko e da zagubis doma od ekipa koja nema nikakvi ambiciii, ekipa koja glaven prioritet i e opstanok a nagosti poraz od ekipa so evropski ambicii ne e fijasko

Fijasko e da zagubis doma od ekipa koja nema nikakvi ambiciii, ekipa koja glaven prioritet i e opstanok a nagosti poraz od ekipa so evropski ambicii ne e fijasko
Samo kazav deka Juve ne e ekipa preku koja drugite treba da gi ostvaruvaat svoite ambicii. Dokolku mislat da ja brkaat titulata ovoj kiks ne smeese da se sluci. Sepak izgleda deka nivnite ambicii ne se sovpagjaat so moite pa i jas ke moram da se zadovolam so borba za vtoroto mesto( sto iskreno mnogu tesko mi pagja). Se nadevam deka ke me demantiraat i mnogu go sakam toa ama zasega taka stojat rabotite.

Samo kazav deka Juve ne e ekipa preku koja drugite treba da gi ostvaruvaat svoite ambicii. Dokolku mislat da ja brkaat titulata ovoj kiks ne smeese da se sluci. Sepak izgleda deka nivnite ambicii ne se sovpagjaat so moite pa i jas ke moram da se zadovolam so borba za vtoroto mesto( sto iskreno mnogu tesko mi pagja). Se nadevam deka ke me demantiraat i mnogu go sakam toa ama zasega taka stojat rabotite.

Juventus nema ambicii za 2 mesto vo toa bidi siguren, a edno se ambiciite a dr se moznostite vo toj slucaj kaj nas problem se moznostite, a i sekoja ekipa gubi nisto ne e trajno.

1. Претчувствував дека ќе се случи нешто вакво, ама не сакав да го спомнувам тоа претходно да не не фаќа малер..Удинезе има солидна екипа, силни поединци, плус домашен терен, 11 натпревари криза, и тоа е..Ама како и да е, требаше повеќе да се потрудат, ама што е тука е!Нема предавање

2.Пак дојдовме на на -6 со Интер, ама имаме среќа што не победи Милан па да се изедначи бодовно со нас!

3.Надежта последна умира..Има уште една полусезона за играње, имаме уште многу поправни испити и еден меѓусебен дуел со Интер, така да верувам дека ова не е последната шанса да се загрози првата позиција..

Дел Пиеро не играше поради тоа што беше повреден, и чувствуваше болки во рамото...

Не го гледав мечот (интернет проблеми), па не можам да обвинам никој!!Се надевам дека ова ќе биде отрезнувачки шамар на Јувентус, и да се разбудат дури имаат уште шанса!!

Трезеге како одигра?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom