Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mislam deka treba da dobija jakinta sansa bidejki koga igra on igra od srce za timot covekot e zver samo treba poveke sansi da se dava :toe::toe:

Мислам дека е перфектно време да го видиме Јакинта во друштво на Амаури во нападот, во отсуството на Дел Пиеро..Џовинко може да го замени Павел Недвед..Недвед има 36 години и е стартер скоро на сите натпревари сезонава, така да мислам дека еднаш треба да го осети мирисот на клупата, и да одмори малку, и да му се даде шанса на оние кои ја заслужуваат..Последниот натпревар беше преморен, не можеше да мрда после 60та минута и пак не беше сменет,така да одмор нема да му штети, едноставно нема сила да издржи исто темпо во сиот натпревар, а мислам дека покорисен би бил кога би влегол од клупа или кога би му дал малку простор на Џовинко а со тоа и на Винченцо!

Da se prekrstam pred natprevar!!
Mnogu tezok natprevar ako zemime 3 boda ova ke bide super za nas, samo napred ajde mozebi trezege ke go vidime malce kako e na teren, so sreka momci i ocekuvam Giovinco da go zapocne natprevarot !!!

Forza Juve

Da se prekrstam pred natprevar!!
Mnogu tezok natprevar ako zemime 3 boda ova ke bide super za nas, samo napred ajde mozebi trezege ke go vidime malce kako e na teren, so sreka momci i ocekuvam Giovinco da go zapocne natprevarot !!!

Forza Juve

Тежок, хмм многу релативен збор кога станва збор за Удинезе. Многу често знат да изненадат, арно ама сега се во тешка криза. Некаде во Октомври беа 3ти на табелата имаа околу 23-4 поени а сега не сум сигурен дали имаат стигнато до 30ка, се надевам дека нема баш вечерва да излезат од кризата.
Во нападот не вервам и не сакам да играат Јакинта-Амаури, оваа варијанта е испробана и не е ефикасна. Очекувам да игра само еден од нив и подоцна да е заменет со Трезеге :). Не дека несакам Јакинта да добие шанса ама сигурно нема да играме така.
п.с. Интер гостува кај катанија, пазете го резултатот Сицилијанците дома се ѕверови.

Еве ви стримче за вечер

http://www.atdhe.net/live-tv-2719.html

Коа ќе почне натпреварот би требало да работа, сеа за сеа е даун.

Иначе, еве го составот (според Газета, али речиси официјален е):

Buffon

Grygera Melberg Legrottaglie Molinaro

Marchionni Sissoko Marchisio Nedved

Sebba Amauri

Eдит: Таа е, еве и на официјалната страна ја има.

Еве ви стримче за вечер

http://www.atdhe.net/live-tv-2719.html

Коа ќе почне натпреварот би требало да работа, сеа за сеа е даун.

Иначе, еве го составот (според Газета, али речиси официјален е):

Eдит: Таа е, еве и на официјалната страна ја има.

Кај мене нешто не го отвара стримот. Дајте друг

Нема друг линк.. :S Фак! Плус губиме... Кваљарела 1-0... :nesvest:

Ај у курац. Немам кај да ја гледам не ми ги отвара линковите. А и кваљарела на го начука.

Нема ниеден стрим у курац:tapp::tapp:

Линкот на Зикс работи, малце е бледа сликата али работи колку - толку... Сите конкуренти поведоа... Кваљарела за малце 2-0!

Линкот на Зикс работи, малце е бледа сликата али работи колку - толку... Сите конкуренти поведоа... Кваљарела за малце 2-0!
Abe kako malce, niso ne se glea, se belo e.
I atdhe.net nisto, nejki da otvori, nema da ja gleame utakmicava upm.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom