Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A be sto bese taa glupost na goal.com, Secco rekol deka ne se zainteresriani za Panucci, jas prvpat citam za ova imalo li i porano nesto . . .
:) Ova e ushte edna klasicna neizdrzana prikazna na goal.com, za poveke da bidat citani.. Panucci e dobar igrac, no e vo poodminati godini, i igra veke poveke vreme vo Roma (9 godini) i mislam deka tamu ke ja zavrsi karierata... 35 godini ima i mislam deka nema sansa da bide angaziran...

Ova so Panucci bese spekulacija na pocetokot na sezonata koja ne se ostvari. Sega mislam deka nema sansi da se realizira vakov transfer. Bi bilo glupavo namesto da se podmladuva sostavot da bide donesen "dedo".

:pos2::pos2::pos2::pos2: ХАХА
Панучи бе ејјјј. Овие гоал не се нормални. Комедии се дефинитивно. Кога ке ми текне и дека Меси иде во Јуве за 75 мил. :pos2:

Голманот на Јувентус, Џанлуиџи Буфон, уште еднаш ги шокираше медиумите во Италија, а особено фановите на Јуве изјавувајќи дека би ја продолжил кариерата во екипата на Манчестер Сити доколку добие добра понуда. Тиражниот италијански весник „Газета дело Спорт“ објави дека Буфон рекол дека доколку бил на местото на Кака пред две недели, сигурно за таа плата од половина милион фунти неделно не би размислувал за заминување во Премер лигата.
„Знам како е да играш во голем клуб, но пред мене да имаше таква понуда сериозно ќе размислував, а можеби и веднаш ќе прифатев“, изјавил Буфон.
Се очекува да се види како на овој негов „флерт“ ќе реагираат од Сити, кои веќе истакнаа дека би понудиле цело богатство за да го донесат Буфон на својот гол.

Голманот на Јувентус, Џанлуиџи Буфон, уште еднаш ги шокираше медиумите во Италија, а особено фановите на Јуве изјавувајќи дека би ја продолжил кариерата во екипата на Манчестер Сити доколку добие добра понуда. Тиражниот италијански весник „Газета дело Спорт“ објави дека Буфон рекол дека доколку бил на местото на Кака пред две недели, сигурно за таа плата од половина милион фунти неделно не би размислувал за заминување во Премер лигата.
„Знам како е да играш во голем клуб, но пред мене да имаше таква понуда сериозно ќе размислував, а можеби и веднаш ќе прифатев“, изјавил Буфон.
Се очекува да се види како на овој негов „флерт“ ќе реагираат од Сити, кои веќе истакнаа дека би понудиле цело богатство за да го донесат Буфон на својот гол.

Уште една изјава извадена од контекст...не ми се верува Буфон дека ќе си оди од Јуве...и во тоа во клуб никаков ова е исти случај како Кака':toe:

Moze da ocekuvame od goal.com natpis vo skoro vreme deka ke go kupuvame Dario Hubner:pos2:. Kakva maloumna stranica, ne mi se veruva. Inaku vo sreda ke ni bide dosta tesko so Udinese koj e vo dlaboka kriza i ke bara izlez od istata tokmu protiv Juve. Mame im e**m na ekipive samo so Juve naogjaat extra motivi a so poslabi protivnici se kako izgubeni germanci (Lazio, Fiorentina). Ne mozat da gi tepaat Cagliari i Lecce a so Juve gi pruzija mozebi svoite najdobri partii sezonava. Ocekuvam isto da bide i so Udinese no sepak trite boda da ostanat za Juve.

Оваа вест е стара можеби една недела, и се извадени од контекст зборовите на Буфон ПОТПОЛНО :) Нешто што е својствено за трачерај страниците како goal.com, 24 fudbal итн...

Уште една изјава извадена од контекст...не ми се верува Буфон дека ќе си оди од Јуве...и во тоа во клуб никаков ова е исти случај како Кака':toe:

Kako ne ti se veruva toj samo pari saka..:pos2::salut:

Оваа вест е стара можеби една недела, и се извадени од контекст зборовите на Буфон ПОТПОЛНО :) Нешто што е својствено за трачерај страниците како goal.com, 24 fudbal итн...

Mozebi ne sum videl...:salut:

Да се прашувам јас можно е ова ама покрај 13 милиони и Погребњак во пакетот да биди. Страмна сума е ова за класа напаѓач како Јакинта.
Во ова нема ни ронка вистина..Трансфер на Јакинта може да се случи влето а и тоа е знак прашалник..Секо беше дециден, дека во Јануарскиот преоден рок никој нема да го напушти Јувентус..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom