Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас би рекол да за Малуда. Одлично би било доколку го земеме на позајмица, со опција да го купиме на крај од сезона. Доколку се покаже, го купуаме, доколку не, назад и никому ништо... Дечкото е супер играч, само што премиер лигата не му одговара... Плус, ние од увек сме имале среќа со французи... така да, јас сум за.
Со оглед на состојбата на Челзи во однос на крилните играчи, не реални, теоретски шанси нема Малуда да замини некаде на позајмица.Тешко веројатно е дека ќе биди продаен, а камоли на позајмица.
За в лето, да сме здрави и живи. :toe:

и јас мислам така и како што напишав погоре, џовинко е вистинското решение
Првите натпревари кога почна да игра Џовинко, беше ставан на местото на Недвед, ама веројатно Раниери проценил дека Џовинко повеќе би се снаоѓал како напаѓач, него ли крило..Веројатно неговата проценка е дека тој подобар е како напаѓач..Се надевам дека побргу ќе ангажираме силен играч кој би го заменил Недвед (Диего, Силва)за да се докомплетира младината на Јуве, ако знаеме дека Џовинко веќе се смета како замена за Пинтуричио!!

Не сум против доаѓањето на Малуда, но на позајмица за оваа сезона ништо повеќе, затоа што ако го купат тоа ќе значи дека нема доаѓање на Диего, Хамшик, Силва или некој друг подобар од Малуда.

Не сум против доаѓањето на Малуда, но на позајмица за оваа сезона ништо повеќе, затоа што ако го купат тоа ќе значи дека нема доаѓање на Диего, Хамшик, Силва или некој друг подобар од Малуда.

Диего според мене нема шанси да дојде во Јуве.Го дознавме дека е како спонзорушите,каде има пари таму оди не гледа на ништо друго освен на пари.Такви играчи во Јуве никогаш не играле(со ова неможат да се пофалат Интер и Милан).Нека оди во Сити нека се бори за опстанок и нека крши глава.Ми се згади од него после изјавата дека кој ќе дал највеќе пари таму ќе играл.

Хамшик е играч што игра во срцето на теренот како организатор,а нас ни треба лево крило.Башка и Хамшик мислам дека сака да остане во Наполи сепак Наполи пробува да направи некој тим за да се вмеша во борба за евро купови.Заедно со Лавеци мислам дека ќе останат во Наполи бар уште една сезона.И Интер е заинтересиран за него,ама Хамшик ако е курвиче како Диего не треба ни воопшто да се обидуваме да го донесеме.Реално неможе Јуве да се носи со Интер во буџетот наменет за плати на играчи.

Силва е одличен играч и мислам дека би бил најдобра замена за Недвед.Игра на иста позиција за разлика од овие двајца горе.Ама сепак доколку Валенсија се реши да го продаде мислам дека Силва не би го избрал Јуве пред Барса и Реал.Овие два тима сигурно би се вмешале во трката за Силва.

Малуда мене не ми се свиѓа како играч,ни во Лион,а во Челзи па воопшто.Ама со оглед дека на трансфер пазарот и нема некои силни играчи сепак мислам дека Малуда би бил најдобро решение за ситуацијата со Павел.И како што кажаа погоре во Јуве французите добро се снаоѓале секогаш мислам дека би ја подобрил својата игра во Јуве.

За овој преоден рок и за наредниот треба да се фокусираме на тоа да се купи замена за Недвед и како што имам кажано 12131 пати да се земат два бекови.Григера и Молинаро,за нив секоја чест ама во Јуве треба да играат многу посилни играчи.За овие двајца ми сакал да се земат дуото од репрезентацијата на Италија Закардо-Гросо.

За Јакинта многу ми е жал што неможе да се избори за место во тимот и што е до мене би требало да го продадеме или да го понудиме како замена за некој играч.Имаме доста напаѓачи,сега се враќа Давид(мојот омилен играч после Алекс:)).Во среда имаме тешка утакмица со Уднезе кој има серија од 11 натпревари по ред без победа,Ди Натале нема да игра така да очекувам 3 бода од оваа утакмица,за да би можеле да сврземе и 3 победи по ред(со Каљари ја рачунам за победа).

Не се зборуваше бе за еден од Бреша дека ќе дојди во Јуве, Савио Нсереко? Ако се зборуваше појке нема да се зборува, официјално е нов играч на Вест Хем.

Диего според мене нема шанси да дојде во Јуве.Го дознавме дека е како спонзорушите,каде има пари таму оди не гледа на ништо друго освен на пари.Такви играчи во Јуве никогаш не играле(со ова неможат да се пофалат Интер и Милан).Нека оди во Сити нека се бори за опстанок и нека крши глава.Ми се згади од него после изјавата дека кој ќе дал највеќе пари таму ќе играл.
Јас немам прочитано таква изјава на Диего, но доколку така изјавил нека се гони, не е единствен на светот..Нека оди таму во Манчестер Сити нека се бори за влез во УЕФА купот!!
Силва е одличен играч и мислам дека би бил најдобра замена за Недвед.Игра на иста позиција за разлика од овие двајца горе.Ама сепак доколку Валенсија се реши да го продаде мислам дека Силва не би го избрал Јуве пред Барса и Реал.Овие два тима сигурно би се вмешале во трката за Силва.
А дали Валенсија би го продала Силва на своите конкуренти е тоа е друго прашање..Поврзаноста меѓу Раниери и Силва мислам дека може да биде пресудна ако дојде до заминување на овој играч од Местаља.. Можеби Силва сака да смени средина, Првенство, и се друго така да не го отпишувам Јуве како негова можна дестинација.

Малуда мене не ми се свиѓа како играч,ни во Лион,а во Челзи па воопшто.Ама со оглед дека на трансфер пазарот и нема некои силни играчи сепак мислам дека Малуда би бил најдобро решение за ситуацијата со Павел.И како што кажаа погоре во Јуве французите добро се снаоѓале секогаш мислам дека би ја подобрил својата игра во Јуве.
За Малуда добра политика би било да се земе прво на позајмица па после ако се докажи да биде комплетиран неговиот трансфер..Не мора да значи тоа што во Челзи не добива простор за игра дека е неквалитетен фудбалер..Во Лион добро се покажа, и ги покажа неговите квалитети, и мислам дека и Италијанскиот фудбал ќе биде по неговиот терк исто како и на Сисоко!!

За Јакинта многу ми е жал што неможе да се избори за место во тимот и што е до мене би требало да го продадеме или да го понудиме како замена за некој играч.Имаме доста напаѓачи,сега се враќа Давид(мојот омилен играч после Алекс:)).Во среда имаме тешка утакмица со Уднезе кој има серија од 11 натпревари по ред без победа,Ди Натале нема да игра така да очекувам 3 бода од оваа утакмица,за да би можеле да сврземе и 3 победи по ред(со Каљари ја рачунам за победа).
За Јакинта и јас го говорев ова..Да му се даде шанса до лето, ако не подобро за него ќе биде да го продадеме зошто очигледно во Јуве има премногу конкуренција во Трезеге, Амаури, Дел Пиеро и Џовинко..А греота е напаѓач од негов тип да седи на клупа кога би можел да игра цел натпревар во друг тим!

Не се зборуваше бе за еден од Бреша дека ќе дојди во Јуве, Савио Нсереко? Ако се зборуваше појке нема да се зборува, официјално е нов играч на Вест Хем.
Да да, се зборуваше..Ама тој налагаше да му се гарантира првотимски статус, а тоа не можи да си го дозволи како прво да го побара..Ако вреди, ако се докажува секако дека ќе биде во прв тим, ако не, ќе грее клупа!

Trezeguet пак ја одбил Француската Репрезентација поради познатиот проблем со Доменеш..

During my time out injured, I took time to reflect,I analysed the last four years with Raymond Domenech as well as what happened before and after the Euros.“I am not someone who forgets things and changes his way of thinking. The FFF decided to continue with Domenech, too bad for them! I am not in harmony with the functioning of the French team.”
„За време на времето кога бев повреден , јас имав време да си прикажам, да анализирам последните 4 години со Рејмонд Доменеш, и се беше исто како и пред Европското Првенство.Јас не сум некој кој ги заборава работите и лесно кој го променува начинот на мислење..Француската Фудбалска Федерација одлучи да продолжи со Доменеш, и тоа е лошо за нив. Јас не сум во хармонија и во функција на Францускиот тим“

Јакинта е прекрасен играч ... верен на својот клуб , "штета" што имаме премногу квалитетни напаѓачи , мислам дека треба да се мисли и за негово добро , да му се даде шанса на човекот да го покаже својот квалитет, а штом неможе кај нас , тогаш треба да се пушти во друг клуб

Хамшик е играч што игра во срцето на теренот како организатор,а нас ни треба лево крило.Башка и Хамшик мислам дека сака да остане во Наполи сепак Наполи пробува да направи некој тим за да се вмеша во борба за евро купови.Заедно со Лавеци мислам дека ќе останат во Наполи бар уште една сезона.И Интер е заинтересиран за него,ама Хамшик ако е курвиче како Диего не треба ни воопшто да се обидуваме да го донесеме.Реално неможе Јуве да се носи со Интер во буџетот наменет за плати на играчи.

За овој преоден рок и за наредниот треба да се фокусираме на тоа да се купи замена за Недвед и како што имам кажано 12131 пати да се земат два бекови.Григера и Молинаро,за нив секоја чест ама во Јуве треба да играат многу посилни играчи.За овие двајца ми сакал да се земат дуото од репрезентацијата на Италија Закардо-Гросо.

Ако е така како што велиш ти, тогаш најдобро никого да не купиме, подобро да му се даде шанса на Де Чеље по левата страна отколку Малуда да се купи, сепак не е ништо посебно дечкото.

Ако е така како што велиш ти, тогаш најдобро никого да не купиме, подобро да му се даде шанса на Де Чеље по левата страна отколку Малуда да се купи, сепак не е ништо посебно дечкото.
Малуда прикажуваше солидни игри во Лион, ама кога дојде во Челзи не се пронајде себеси, а и рака на срце не ни доби шанса да се докаже себеси, така да подобро за него да замине од Челзи и да се снајде на друго место..Го имам набљудувано, и мислам дека неговата игра е таман погодена за Италија, и мислам дека супер би се снашол во Италијанскиот фудбал (ако го земиме јас мислам дека сигурно ќе имаме слична ситуација со Момо Сисоко кој во Ливерпул не добиваше шанса да се докаже, ама во Јуве се препороди)...
Tuttosport јавува дека е можно влегување на Трезеге на мечот против Удинезе од клупата.. Тренинзите ги направил максимално позитивни и веќе е готов да се врати на терените..
Браво за Трезеге, ќе се врати и ќе имаме уште една опција плус во нападот, среќа е што на дуелите со Челзи ќе биде фит, и неговата силина и искуство во големите мечеви мислам дека ќе одиграат улога во системот на Јувентус...

Де Чеље е премногу млад за да го понесе товарот на грб, наречен 'Наследник на Павел Недвед'... Има тој уште многу за да дојде до тоа дереџе. Иначе како што кажав претходно во еден мој пост, Малуда е ѕвер играч, а најмногу кај него ми се допаѓа што е брз, има супер центаршут и многу силен шут, карактеристики слични на Недвед. Единствена, така да ја наречам маана е тоа што има 28 години, не дека е стар, ама и не е многу млад (Недвед мислам го земавме на 28 години, не ме факајте за збор). Башка во Челзи по таа лево крилна позиција не се наигра никој, ни Даф, ни Робен, ни Џо Кол, а еве сега ни Малуда, така да игрите што ги прикажува во Челзи не се репер за неговите квалитети...

Tuttosport јавува дека е можно влегување на Трезеге на мечот против Удинезе од клупата.. Тренинзите ги направил максимално позитивни и веќе е готов да се врати на терените..
Браво за Трезеге, ќе се врати и ќе имаме уште една опција плус во нападот, среќа е што на дуелите со Челзи ќе биде фит, и неговата силина и искуство во големите мечеви мислам дека ќе одиграат улога во системот на Јувентус...

И јас негде прочитав дека е можно уште утре да биде на клупата....
... али прочитав и дека Ди Натале треба да биде во почетниот тим утревечер...

Едит: Секо јас и гласно го изјавува следново:"We are absolutely not interested in Malouda and we won't sign anybody in this transfer window. It's well known that we are seeking a new winger and we have a list of names for the summer, but the Frenchman is not an option".
Дали е ова некој вид на тактичка игра за да не се привлече внимание или убедување дека дека нема ништо од нов играч зимава ме остава се подотворена уста и цел во прашалници до самото затворање на преодниов рок!

Де Чеље е премногу млад за да го понесе товарот на грб, наречен 'Наследник на Павел Недвед'... Има тој уште многу за да дојде до тоа дереџе. Иначе како што кажав претходно во еден мој пост, Малуда е ѕвер играч, а најмногу кај него ми се допаѓа што е брз, има супер центаршут и многу силен шут, карактеристики слични на Недвед. Единствена, така да ја наречам маана е тоа што има 28 години, не дека е стар, ама и не е многу млад (Недвед мислам го земавме на 28 години, не ме факајте за збор). Башка во Челзи по таа лево крилна позиција не се наигра никој, ни Даф, ни Робен, ни Џо Кол, а еве сега ни Малуда, така да игрите што ги прикажува во Челзи не се репер за неговите квалитети...
Точно..Недвед го зедовме кога имаше 29 години (во 2001 година, а Недвед е роден 1979 година)..Малуда би бил корисен за тимот тоа е мое мислење, а уште поубаво би било ако успееме да го договориме на позајмица, и ако се снајде доволно во Јуве, влето да му биде откупен договорот!!
И јас негде прочитав дека е можно уште утре да биде на клупата....
... али прочитав и дека Ди Натале треба да биде во почетниот тим утревечер...
Ди Натале, прочитав дека ќе биде отсутен уште еден месец, но за сигурно ќе видиме утревечер..Инаку, и да е во составот, кога го имаме Џорџо Киелини не му се плашам на никој напаѓач!

1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
8 Amauri
9 Iaquinta
11 Nedved
12 Chimenti
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grgyera
22 Sissoko
27 Ekdal
28 Molinaro
29 De Ceglie
32 Marchionni
33 Legrottaglie
41 Ariaudo
42 Pinsoglio

Повиканите за мечот со Удинезе! Каморанези повторно не е повикан..Но да се надевамде дека за дуелот со Каљари викендов ќе биде спремен!
Според Газета, овој натпревар Киелини ќе го почне од клупата, што мене не ми се верува..

Точно..Недвед го зедовме кога имаше 29 години (во 2001 година, а Недвед е роден 1979 година)..Малуда би бил корисен за тимот тоа е мое мислење, а уште поубаво би било ако успееме да го договориме на позајмица, и ако се снајде доволно во Јуве, влето да му биде откупен договорот!!

Ди Натале, прочитав дека ќе биде отсутен уште еден месец, но за сигурно ќе видиме утревечер..Инаку, и да е во составот, кога го имаме Џорџо Киелини не му се плашам на никој напаѓач!

1 Buffon
3 Chiellini
4 Mellberg
8 Amauri
9 Iaquinta
11 Nedved
12 Chimenti
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Marchisio
20 Giovinco
21 Grgyera
22 Sissoko
27 Ekdal
28 Molinaro
29 De Ceglie
32 Marchionni
33 Legrottaglie
41 Ariaudo
42 Pinsoglio

Повиканите за мечот со Удинезе! Каморанези повторно не е повикан..Но да се надевамде дека за дуелот со Каљари викендов ќе биде спремен!
Според Газета, овој натпревар Киелини ќе го почне од клупата, што мене не ми се верува..

А зошто го нема Дел Пиеро :toe:

го нема и Занети,а Јакинта не смее да се продаде,Дел Пиеро и Трезе не се толку млади,ќе ја добие и Јакинта својата шанса убеден сум
Del Piero ima bolki vo kolenoto..Verojatno ne e nesto ozbilno, no Ranieri saka da go zacuva..I Zanetti cuvstvuval bolka vo ramoto..Taka da ocekuvam na mecot so Udineze da go vidam Poulsen da izigra poveke, ako ne e vo startnite 11 togas da vlezi so e mozno pobrzo od klupa!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom