Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само Занети не ми се допаѓа како игра по повредата.Маркисио со Сисоко треба да бидат стартери.Два различни играчи,еден разбивач додека другиов е повеќе како креатор.Поулсен треба да чека од клупа така мислам јас.
Исто така и под итно замена за Недвед,има желба ама годините си го прават своето,неможе да се носи со далеку помлади играчи од него.

Само Занети не ми се допаѓа како игра по повредата.Маркисио со Сисоко треба да бидат стартери.Два различни играчи,еден разбивач додека другиов е повеќе како креатор.Поулсен треба да чека од клупа така мислам јас.
Исто така и под итно замена за Недвед,има желба ама годините си го прават своето,неможе да се носи со далеку помлади играчи од него.
човекот се труди трча ама брзината ја нема:tapp:сношти 3-4 пати го претрчуваа

Malce so kasnenje no cestiti za pobedata inaku so pomos od Saccani....

I penalot bese i golot bese regularen.. No za nasa sreka osvoivme 3 teski bodovi.. Na red se Udinese koi se naogat vo kriza i ke sakat da izlezat tokmu protiv Juventus v sreda na Friuli. Tesko ke ni bide no so vrakanjeto na Buffon i Chiellini koj se ocekuva da se vrati tokmu vo ovoj duel, za protivnikot ke bide i potesko da ne sovladat.

FORZA JUVENTUS

poulsen e zver be treba da igra so sissoko sissoko brka i e borben isto taka i polsen no poulsen dava dobri topki setete se so fiorentina, zenit ,napoli cela sredina ja drzi poulsen isto i markizio ama poulsen e bolje a zaneti ne zasluzuva u prvite 11:smir:

edit:poulsen e eden od najdobrite 10 kreativci na igra u italija

Добро е кога се има опции, па добра ротација и ќе го издржиме напорот..

Денешен Тутоспорт пишува за понуда на Манчестер Сити до Диего од 27 милиони евра, и 10 милиони плата! тука

Предност на Јуве е тоа што тој е тим со традиција, тим со највисоки амбиции, а Манчестер Сити освен високата плата ништо не можат да понудат освен моментното 15 место во Англиската Премиер Лига, слободно можам да кажам со ЗАБЕТОНИРАНИ шанси за Квалификување во ЛШ вгодина..Така да Диего ако е Кешоловец, нека замини во Манчестер Сити, но ако сака со својот тим да освојува, се знае кој е реално да го одбери!! Име, традиција не можат да купат сите шеици, олигарси и богаташи заедно..Ман.Сити може има пари, но НЕМА ТРАДИЦИЈА..Деновиве веќе наголемо се споменува воведување на Селари Кап во фудбалскиот свет, па ова ќе биде многу сериозен удар на Манчестер Сити..Така да не стравувам..Ако Диего ги одбере парите наместо традицијата, нема да ми биде мака, туку ќе бидам среќен..Зошто како навивач на Јуве, неговите играчи сакам да играат со срце и со душа за тимот, а не за подлабок џеб!!

така сее тотално се сложувам со тебе ако е глуп да оде за пари наместо за докажување и за титули тоа е негово.....сепак мислам дека требаше да свртат внимание кон Давид Силва повеке за да го донесат они залетаа кон Диего кој и не ни треба баш тој ака да Силва ке беше топ да го донесеа...ама тоа тие глупа управа:tapp:

Гарфилд, не ме фаќај ти мене целосно за збор човекот ке направи асистенција некогаш, само многу ретко, и Молинаро ќе асистира некогаш ама толку, зборот ми е дека со Сисоко не треба да играат заедно ептен се слични, али ок секој си има свое мислење а јас сум против играњето на овие двајца заедно.

poulsen e zver be treba da igra so sissoko sissoko brka i e borben isto taka i polsen no poulsen dava dobri topki setete se so fiorentina, zenit ,napoli cela sredina ja drzi poulsen isto i markizio ama poulsen e bolje a zaneti ne zasluzuva u prvite 11:smir:

edit:poulsen e eden od najdobrite 10 kreativci na igra u italija

ne tresi gluposti poulsen megu 10 najdobri KREATVICI, daj daj, defanziven igrac koj nema odigrano 200 minuti do sega radi povredata pa duri i vo 10 top kreativci. ne biduva toa, Moj stav e deka ne e los igrac treba doprva da se dokazuva megutoa Sisoko i Poulsen zaedno vo igra e dobra opcija samo za vo PES 09 i nigde drugo. mora da se igra malce poofanzivno, tocno e deka i dvajcata zaedno so odbranata ke pridonesuvaat za da ne se primi gol, megutoa za da se dobie utakmica potrebno e i da se dade gol. poz daj boze vecer kiks na inter.

Tesko vecer da kiksira Shinter, ama barem bevme eden den prvi. Sekako najbitno e na krajot da zavrsime na ova mesto kaj sto sme sega. Na dobar pat sme.

zaso tesko da kiksne inter nema igra cela igra im e narusena nemaat samodoverba igracite mislam deka ke igraaat nereseno :toe:
edit: zaso be poulsen dava dobri topki seti se na site natprevari so gi igrase do sea kakvi topki i kakvi sutevi upatovase kon gol primer protiv udinese 2 suta bomba i toa ja dupna preckata a za topki protiv fiorentina kakvi topki davase napoli, udinese,zenit i posle se povredi

Гарфилд, не ме фаќај ти мене целосно за збор човекот ке направи асистенција некогаш, само многу ретко, и Молинаро ќе асистира некогаш ама толку, зборот ми е дека со Сисоко не треба да играат заедно ептен се слични, али ок секој си има свое мислење а јас сум против играњето на овие двајца заедно.

чекај бе мајсторе уште не изиграл дечкото една асална утакмица што се вели,цело време е повреден,треба да му се даде време да покаже што знае,па после некое време ќе видиме што ќе биде,ако не го бидува ништо исто и со Раниери кога дојде,не го бива не го бива али до сеа направи добар резултат

zaso tesko da kiksne inter nema igra cela igra im e narusena nemaat samodoverba igracite mislam deka ke igraaat nereseno :toe:
edit: zaso be poulsen dava dobri topki seti se na site natprevari so gi igrase do sea kakvi topki i kakvi sutevi upatovase kon gol primer protiv udinese 2 suta bomba i toa ja dupna preckata a za topki protiv fiorentina kakvi topki davase napoli, udinese,zenit i posle se povredi

aj od site tie utakmici ti sto gi nabroja na koja juve pobedi, ama pobeda so nadigruvanje, poraz od napoli,i na drugite zlaten Delpiero bese od slobodni nemase igra na tie utakmici na pocetokot. ajde spremajte se za rakomet igra makedonija.poz

За Самп нема да игра Касано, така да израмнети се...
Сигурно нема да им игра Касано??? Тој е пола самдорија и ако не игра ке биде тешко да киксне интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom