Vartolu
The Infamous Mobb
A be sto bese taa glupost na goal.com, Secco rekol deka ne se zainteresriani za Panucci, jas prvpat citam za ova imalo li i porano nesto . . .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A be sto bese taa glupost na goal.com, Secco rekol deka ne se zainteresriani za Panucci, jas prvpat citam za ova imalo li i porano nesto . . .
Не знам зошто се замарате со вакви глупости, нема теоретика да го земат Панучи.A be sto bese taa glupost na goal.com, Secco rekol deka ne se zainteresriani za Panucci, jas prvpat citam za ova imalo li i porano nesto . . .
Голманот на Јувентус, Џанлуиџи Буфон, уште еднаш ги шокираше медиумите во Италија, а особено фановите на Јуве изјавувајќи дека би ја продолжил кариерата во екипата на Манчестер Сити доколку добие добра понуда. Тиражниот италијански весник „Газета дело Спорт“ објави дека Буфон рекол дека доколку бил на местото на Кака пред две недели, сигурно за таа плата од половина милион фунти неделно не би размислувал за заминување во Премер лигата.
„Знам како е да играш во голем клуб, но пред мене да имаше таква понуда сериозно ќе размислував, а можеби и веднаш ќе прифатев“, изјавил Буфон.
Се очекува да се види како на овој негов „флерт“ ќе реагираат од Сити, кои веќе истакнаа дека би понудиле цело богатство за да го донесат Буфон на својот гол.
Оваа вест е стара можеби една недела, и се извадени од контекст зборовите на Буфон ПОТПОЛНОГолманот на Јувентус, Џанлуиџи Буфон, уште еднаш ги шокираше медиумите во Италија, а особено фановите на Јуве изјавувајќи дека би ја продолжил кариерата во екипата на Манчестер Сити доколку добие добра понуда. Тиражниот италијански весник „Газета дело Спорт“ објави дека Буфон рекол дека доколку бил на местото на Кака пред две недели, сигурно за таа плата од половина милион фунти неделно не би размислувал за заминување во Премер лигата.
„Знам како е да играш во голем клуб, но пред мене да имаше таква понуда сериозно ќе размислував, а можеби и веднаш ќе прифатев“, изјавил Буфон.
Се очекува да се види како на овој негов „флерт“ ќе реагираат од Сити, кои веќе истакнаа дека би понудиле цело богатство за да го донесат Буфон на својот гол.
Уште една изјава извадена од контекст...не ми се верува Буфон дека ќе си оди од Јуве...и во тоа во клуб никаков ова е исти случај како Кака'![]()
Оваа вест е стара можеби една недела, и се извадени од контекст зборовите на Буфон ПОТПОЛНОНешто што е својствено за трачерај страниците како goal.com, 24 fudbal итн...
A зошто среќќковци?
Да се прашувам јас можно е ова ама покрај 13 милиони и Погребњак во пакетот да биди. Страмна сума е ова за класа напаѓач како Јакинта.
Во ова нема ни ронка вистина..Трансфер на Јакинта може да се случи влето а и тоа е знак прашалник..Секо беше дециден, дека во Јануарскиот преоден рок никој нема да го напушти Јувентус..Да се прашувам јас можно е ова ама покрај 13 милиони и Погребњак во пакетот да биди. Страмна сума е ова за класа напаѓач како Јакинта.
Aј биди љубезен и појасни ни го рвојот пост.