Фан Клуб: Интер

Што ви е бе психопати? Нигде ве нема. Се извадивте од памет од Скудето а? :gjavol:

Ќе цимоли ли Кротоне како мокар глушец у канализација, гладен, намокрен, навреден, потчинет, понижен и потиштен?
Ќе испорача ли Де Зерби утре или ќе си оставиме за следната недела против Раниери дома?

Иначе кај за 1ви мај? hh

Мислам дека следната недела ќе се слави, нема да го серат гулабите овој пат Раниери. Господинот Кандрева ќе плаче во себе.

Се шушка дека Сенси че се загрева пред утакмица...

Што ви е бе психопати? Нигде ве нема. Се извадивте од памет од Скудето а? :gjavol:

Ќе цимоли ли Кротоне како мокар глушец у канализација, гладен, намокрен, навреден, потчинет, понижен и потиштен?
Ќе испорача ли Де Зерби утре или ќе си оставиме за следната недела против Раниери дома?

Иначе кај за 1ви мај? hh
Ako ne cimoli ke mu gi ebam mrtvite ja na stekot.
P.S
Da praime deal za De Gea,gleam ste cvikalr za golman.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Иначе кај за 1ви мај? hh
Не знам дали си приметил ама кога ни оди добро е штама на темава. Кога не оди по планот се пишуваат дипломски на латиница, очи си вадиме и очекувањата се дека ако продолжат оризарите со купување на Дармјановци ќе се бориме за опстанок.

Среќа добро ни оди па лагано си чекаме привршување на првенството па да славиме титула.

I so ova precki/stativi se pretera... sekoja utakmica.

mnogu-tazen-sostanok.jpg

Додека ништо не се случува на натпреварот само да напоменам дека потажен состанок од овој на сликава сум имал само еднаш кога девојката со која бев излезен ми рече дека е доцна и дека е многу уморна, за два саати подоцна да ја видам во ноќен клуб како денса со некој тип.

Нејќе и нејќе маме му ебам!!!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Една мора да влезе со сила макар.

Додека ништо не се случува на натпреварот само да напоменам дека потажен состанок од овој на сликава сум имал само еднаш кога девојката со која бев излезен ми рече дека е доцна и дека е многу уморна, за два саати подоцна да ја видам во ноќен клуб како денса со некој тип.
Можда имала близначка бе па и ти...

Пак Лукаку и Мартинез мизерни..очигледно заврши сезоната за нив...против полуаматерски екипи се влечат двата и ништо не играат па затоа чекаме од Дармиан и Хакими да даваат голој....

Јбг нејке, ама не ебе убав ебе упорен , така да со вакво темпо ко последниве 10 мин и 2-0 лагано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom