Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.241
- Поени од реакции
- 46.586
Ako ne cimoli ke mu gi ebam mrtvite ja na stekot.Што ви е бе психопати? Нигде ве нема. Се извадивте од памет од Скудето а?
Ќе цимоли ли Кротоне како мокар глушец у канализација, гладен, намокрен, навреден, потчинет, понижен и потиштен?
Ќе испорача ли Де Зерби утре или ќе си оставиме за следната недела против Раниери дома?
Иначе кај за 1ви мај? hh
Би те заклал.Ako ne cimoli ke mu gi ebam mrtvite ja na stekot.
P.S
Da praime deal za De Gea,gleam ste cvikalr za golman.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Не знам дали си приметил ама кога ни оди добро е штама на темава. Кога не оди по планот се пишуваат дипломски на латиница, очи си вадиме и очекувањата се дека ако продолжат оризарите со купување на Дармјановци ќе се бориме за опстанок.Што ви е бе психопати? Нигде ве нема. Се извадивте од памет од Скудето а?
Ќе цимоли ли Кротоне како мокар глушец у канализација, гладен, намокрен, навреден, потчинет, понижен и потиштен?
Ќе испорача ли Де Зерби утре или ќе си оставиме за следната недела против Раниери дома?
Иначе кај за 1ви мај? hh
Можда имала близначка бе па и ти...Додека ништо не се случува на натпреварот само да напоменам дека потажен состанок од овој на сликава сум имал само еднаш кога девојката со која бев излезен ми рече дека е доцна и дека е многу уморна, за два саати подоцна да ја видам во ноќен клуб како денса со некој тип.