- Член од
- 6 ноември 2014
- Мислења
- 4.204
- Поени од реакции
- 10.235
Апсолутно не. Имаме голман со еден од најслабите проценти у првенство и се шлепа на добрата одбрана.Лага.
Апсолутно не. Имаме голман со еден од најслабите проценти у првенство и се шлепа на добрата одбрана.Лага.
И утакмици кајшто бранеше чисти зицери и директно спасуваше бодови.Апсолутно не. Имаме голман со еден од најслабите проценти у првенство и се шлепа на добрата одбрана.
Од прв голман тоа и се очекува, а не вакви бламажи. Сезонава ликот се нема појавено на пола од утакмиците, ама ок, еве ќе му признаеме дека 3 месеци има брането.И утакмици кајшто бранеше чисти зицери и директно спасуваше бодови.
Ок е дека веќе треба да се мења и не е тој стариот Сарма ама полека со негирањето и правењето ко да е Карицо ебате.
Па пред голот со Специја ве немаше 3 месеци уста да отворите.
Сакав и јас да го понудам ама со оглед на тоа што кружат шпекулации за Џеко и Жиру си викам ај да ќутам.Оној Сими од Кротоне ми се чини дека може да е добра замена за Лукаку. Подвижен е, 1.98 висок, знае да даде гол...што повеќе ни треба од ова за од клупа?
Вакви работи се постираат човек кога ќе фати корона, да се потсети дека има и полошо.Добро утро на сите
#tbw
Банирај го.Вакви работи се постираат човек кога ќе фати корона, да се потсети дека има и полошо.
@Чекич
Ај те молам преземи околу ситуацијава, кажи му кој треба да е измена.
Чекај бар Чекич да ми каже кој треба да е измена па после што сака нека прави.Банирај го.
Ќе почекаш, поседува Сажем од 2003 година, малце комплициран е околу технологијата.Чекај бар Чекич да ми каже кој треба да е измена па после што сака нека прави.
Хахаххахаха, кај кур ти текна на Сажем.Ќе почекаш, поседува Сажем од 2003 година, малце комплициран е околу технологијата.
Ослабел Рафа во меѓувреме бе, глеј го, ко топка да ставил под маицата, не го паметам да бил до ова ниво дебел...
Види го Џиги, водоводџиски поздрав, стисок како моторцангли да стега. Све убил у Тохир, спондилоза му предизвикал, 10 минути чекал крв да му дојде у дланката после. Види го.
Прегледај го приврзокот 293798