Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што ви е бе психопати? Нигде ве нема. Се извадивте од памет од Скудето а? :gjavol:

Ќе цимоли ли Кротоне како мокар глушец у канализација, гладен, намокрен, навреден, потчинет, понижен и потиштен?
Ќе испорача ли Де Зерби утре или ќе си оставиме за следната недела против Раниери дома?

Иначе кај за 1ви мај? hh

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Мислам дека следната недела ќе се слави, нема да го серат гулабите овој пат Раниери. Господинот Кандрева ќе плаче во себе.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Се шушка дека Сенси че се загрева пред утакмица...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Што ви е бе психопати? Нигде ве нема. Се извадивте од памет од Скудето а? :gjavol:

Ќе цимоли ли Кротоне како мокар глушец у канализација, гладен, намокрен, навреден, потчинет, понижен и потиштен?
Ќе испорача ли Де Зерби утре или ќе си оставиме за следната недела против Раниери дома?

Иначе кај за 1ви мај? hh
Ako ne cimoli ke mu gi ebam mrtvite ja na stekot.
P.S
Da praime deal za De Gea,gleam ste cvikalr za golman.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068

Иначе кај за 1ви мај? hh
Не знам дали си приметил ама кога ни оди добро е штама на темава. Кога не оди по планот се пишуваат дипломски на латиница, очи си вадиме и очекувањата се дека ако продолжат оризарите со купување на Дармјановци ќе се бориме за опстанок.

Среќа добро ни оди па лагано си чекаме привршување на првенството па да славиме титула.

Член од
11 октомври 2017
Мислења
150
Поени од реакции
96
I so ova precki/stativi se pretera... sekoja utakmica.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
mnogu-tazen-sostanok.jpg

Додека ништо не се случува на натпреварот само да напоменам дека потажен состанок од овој на сликава сум имал само еднаш кога девојката со која бев излезен ми рече дека е доцна и дека е многу уморна, за два саати подоцна да ја видам во ноќен клуб како денса со некој тип.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.245
Поени од реакции
13.170
Нејќе и нејќе маме му ебам!!!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.675
Поени од реакции
7.321
Една мора да влезе со сила макар.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Додека ништо не се случува на натпреварот само да напоменам дека потажен состанок од овој на сликава сум имал само еднаш кога девојката со која бев излезен ми рече дека е доцна и дека е многу уморна, за два саати подоцна да ја видам во ноќен клуб како денса со некој тип.
Можда имала близначка бе па и ти...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Пак Лукаку и Мартинез мизерни..очигледно заврши сезоната за нив...против полуаматерски екипи се влечат двата и ништо не играат па затоа чекаме од Дармиан и Хакими да даваат голој....

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.718
Јбг нејке, ама не ебе убав ебе упорен , така да со вакво темпо ко последниве 10 мин и 2-0 лагано.

Kajgana Shop

На врв Bottom