Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха да, Политано најстерилниот напаѓач на свет. Божицата на плодноста да ја ебе пак нема да ја оплоди, му ебам кепецот.Ако знае конте што сакаше со лаутаро/политано замената ја курот со жилет ќе го пресечам.
Искрено се надевам дека последен пат ги гледам гаљардини кандрева и бираги прва постава.
Бод голем ко куќа на крај испадна.
пс.На спортска ме унаказија племе им ебам!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Leleeej Esposito mame kje ebese vamu dvajca CF u formacija sediii mesto konte ti trebalo da si trener na inter.Podobro Espositi da vlezese vo igra odkolku Politano.
Не може бе ДеРон, Пашалич и Хатебур да ти ја држат средината и да не можеш да воспоставиш контрола, не може.
Сеуште мислам дека свесно Конте одеше на одбрана, ама па и по 1-1 не превземавме контрола. И Весино беше боље замена од Борха
Ok Gasperini kako ke kazas, zosto seuste ne si stanal nekoj pomosnik trener se macis ovde na forumot?Leleeej Esposito mame kje ebese vamu dvajca CF u formacija sediii mesto konte ti trebalo da si trener na inter.
Ханда слабиот голман hhh, Ханда недобриот за пенали hhhh. Знаев дека ќе го фати жими се, не знам некое такво претчувство имав.