Фан Клуб: Интер

Чим и Псж се вмешал слободно прешкртајте го Ериксен.
И за Видал е тешка работа,битно младичот Јанг на прва го договоривме.

Ситуацијава со данецот мн. ме потсеќа на трансферот на Дибала во Јуве.
Додека ние се тегававме за +-5 милиона,дојде јуве,понуди колку што бараа палермо и го спакуваа.
Истото и сеа со Псж ќе се случи,со тоа што овде за уште посмешни пари се ценкаат
А помислив дека ги оставивме позади тие гнасни времиња...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ајде сега па и ти, не се ценкаат за +-5 милиони туку ние не сме му прв пик на играчот, инаку самиот ќе туркаше за трансфер тука. Се знае ако си топ 5 на твојата позиција кои се први пикови екипи како Барса и Реал а не Интер кој едвај дојде во спотлајт после 10 години беда.

Inter have found an agreement with Christian Eriksen. This is what the Gazzetta dello Sport maintains, according to which the Nerazzurri club and the Danish midfielder of Tottenham, which had a contract expiring in June with the Spurs, had reached a verbal agreement in the last hours until 2024. Now we must deal with the club English, who asks about 20 million euros for the tag, while Marotta is counting on getting a more affordable price. But it's not over here: "Also because in these hours in the Nerazzurri house there is a lot of other meat to cook, starting with the Catalan practice for Arturo Vidal. Valverde's confirmation until the end of the season can lead the Chilean to a sensational breakup and the Inter leaders are ready to take the opportunity. In short, the acceleration on Eriksen is significant. Before closing the circle, however, the Zhang club wants to play the best of the other possibilities. For this reason, the decisive steps will take place over the next week in which no less important meetings are scheduled with Milan for the Politano-Kessie exchange and with Manchester United for the engagement of Ashley Young. The dialogue with Chelsea for the forward Giroud is also underway, without forgetting the alternative Llorente (if Politano took the route of Naples) "

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Лошото е што ако дојде Видал или Ериксен, еден од Барела или Сенси ќе треба да се сели на клупа...

Ајде сега па и ти, не се ценкаат за +-5 милиони туку ние не сме му прв пик на играчот, инаку самиот ќе туркаше за трансфер тука. Се знае ако си топ 5 на твојата позиција кои се први пикови екипи како Барса и Реал а не Интер кој едвај дојде во спотлајт после 10 години беда.
Ја колку што знам со Тотенхем неможе да се договорат и го нудат Весино за да не дадат воопшто пари.
Со Ериксен ја наредиле.

Ја колку што знам со Тотенхем неможе да се договорат и го нудат Весино за да не дадат воопшто пари.
Со Ериксен ја наредиле.

Дај Боже да е така, само поверојатно ми е дека чека да загризе некој поголем клуб по него.

Како и да е, ако го земеме Ериксен, или план Б Видал, ја симињам сликата од Тито и го врамувам богот Марота.

Премногу шпекулации и кликбејт наслови, не им верувам многу, освен фактот дека стварно сме заинтересирани за него али убеден сум, со оглед дека е супер прилика за било кој клуб, ќе има понуди и од други тимови, дај боже да заврши кај нас, сега или летово ама на ваше место не би се потпирал многу на информацииве што излагаат у јавност.
Го пратам баш димарцио, глеам и у коментари више преку кур им е доен на италијанците, цело време истото у круг го врти али знае дека ќе му го отвараат сајтот, моментално оваа вест е ваљда и број 1 помеѓу шпекулациите за трансфери у италија.

Овај Галиардини БУКВАЛНО е лево сметало. Валеро да играше поарно че беше.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Каков криминален судија е овој, играчот на Аталанта легна врз Ханданович и го држи додека трае акцијата а овој на крај корна за Аталанта покажува...

Каков криминален судија е овој, играчот на Аталанта легна врз Ханданович и го држи додека трае акцијата а овој на крај корна за Аталанта покажува...
diskutabilno e dali imase penal prethodno, inace toa bese faul nad handa vo pravo si. Mozebi imase i mal ofsajd pri nafrlanjeto, ne znaeme, zaso samo ednas povtorija,kako i da e pregolema sansa bese toa za niv za koja pak ke kazam mozebi lautaro so faul spreci gol. Ako e ova slucaj, osteteni debelo atalanta.

Жесток натпревар..очигледно Конте ги прочитал добро Гомез и Иличич ..ама некако лесно ги добиваат воздушните дуели и тука е единствената опасност..мора да се дај уште еден гол

diskutabilno e dali imase penal prethodno, inace toa bese faul nad handa vo pravo si. Mozebi imase i mal ofsajd pri nafrlanjeto, ne znaeme, zaso samo ednas povtorija,kako i da e pregolema sansa bese toa za niv za koja pak ke kazam mozebi lautaro so faul spreci gol. Ako e ova slucaj, osteteni debelo atalanta.
Не видов никаков фаул, може сум ја испуштил снимката...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom